Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. . .

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη για έναν μήνα αναζωπυρώνοντας το όραμα και την ελπίδα. Θα μας βοηθήσει να ασχοληθούμε με πράγματα τα οποία η συναισθηματική σύνδεση δεν θα είναι η μόνη επαφή μαζί τους αλλά θα αναζητούμε να εξερευνήσουμε και άλλες πτυχές μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Με την ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή τα «ταξίδια» και η εξερεύνηση μπορεί να φέρουν προκλήσεις ή εμπόδια και να χρειαστεί να επιβραδύνουμε κάποια στιγμή τον βηματισμό μας ωστόσο θα έχει πολύ διαφορετικό νόημα από αυτό που θα του δώσουμε αρχικά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη όταν κάτι δεν προχωρά όπως το έχουμε προγραμματίσει θα μας δώσει την ώθηση να αλλάξουμε κατεύθυνση, εάν πέσουμε να σηκωθούμε με ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία, εάν στεναχωρηθούμε να μπορούμε να βρούμε εναλλακτικές κατευθύνσεις.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, να πιστέψετε στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Ευνοϊκή η θέση της για εσάς, σας εμπνέει να καλλιεργήσετε νέους στόχους, οράματα και να εκφραστείτε δημιουργικά μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για εσάς βοηθώντας να αναγεννηθείτε σε πολλά επίπεδα. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου είτε αλλάζετε ρότα και ακολουθείτε νέο δρόμο είτε χρησιμοποιείτε νέες στρατηγικές, θα υπάρξει εξέλιξη και εξυπηρέτηση των σκοπών σας.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Τοξότη απέναντι σας, σας ωθεί σε έναν δρόμο όπου η συνεργασία θα είναι απαραίτητη. Ανεξάρτητα αν προτιμάτε να κινηθείτε μόνη/ος σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας, μέχρι αρχές Νοεμβρίου οι κοινοί στόχοι και η ομαδική δουλειά θα αναζωογήσουν ένα όνειρό σας.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας δώσει απλόχερα την ευκαιρία να προσθέσετε ομορφιά στο χώρο που περνάτε την καθημερινότητά σας με κάποιον τρόπο και να κάνετε περισσότερο αρμονικές σχέσεις με τους ανθρώπους μέσα σε αυτήν. Οι προκλήσεις ή οι δυσκολίες θα είναι παρούσες αλλά η όποια αλλαγή θα είναι ευεργετική για εσάς.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Τοξότη εκτοξεύει το δημιουργικό σας ταλέντο και το πάθος στο δρόμο της επιλογής σας. Χωρίς όρια και σε θέση να εκφραστείτε και να πρωτοτυπήσετε θα πάρετε χαρά και θα εμψυχωθείτε όχι μόνο μέχρι αρχές Νοεμβρίου που θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο αλλά και στο μέλλον.

Για τους Παρθένους, η ποιότητα και η άνεση είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη για εσάς. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου η εσωτερική ικανοποίηση έρχεται από εσάς την ίδια/τον ίδιο και από τα πράγματα που κάνετε για τον εαυτό σας. Μέσα από μια βαθύτερη κατανόηση για το τί πραγματικά χρειάζεστε στο σήμερα της ζωής σας θα μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει τις επιλογές που θα έχετε μπροστά σας μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και θα είστε σε θέση να γοητεύσετε τους συνομιλητές σας. Θα ανακαλύψετε νέες δημιουργικές οδούς να περάσετε τα μηνύματά σας χωρίς κόπο αλλά με τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στον Τοξότη τονώνει την φαντασία σας, μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα ειδικά τώρα με τον Ερμή ταυτόχρονα ανάδρομο. Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι ούτως ή άλλως σημαντικές αξίες για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεκτιμήσετε σχέσεις και συνεργασίες ώστε να τοποθετηθείτε εκ νέου πιο αρμονικά. Προσοχή σε σπατάλες.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι αρχές Νοέμβρη ανάβει τα αστέρια για εσάς. Σας δίνει την ευκαιρία να δείτε καθαρά την πραγματική σημασία που έχουν τα πράγματα, οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που είναι αυτή τη στιγμή στην ζωή σας και να δείτε εκ νέου με ποίον τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε περισσότερο παραγωγικά μαζί τους.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο την δυναμική που έχετε υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες μπορείτε να κάνετε νέες ανακαλύψεις όσο αφορά όνειρα, επιθυμίες και την εσωτερική σας φωνή που ψιθυρίζει κάθε τόσο λόγια βγαλμένα από την ψυχή σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ξυπνά αυτή την εσωτερική φωνή ερχόμενη/ος πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή για να νιώσετε ηρεμία και να πάρετε χαρά μέχρι το πιο απομακρυσμένο κύτταρο της καρδιάς σας.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στον Τοξότη λειτουργεί ενθαρρυντικά ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε καθήκοντα που έχετε αναλάβει ή να αρχίσετε καινούργια παίρνοντας χαρά από την πορεία και δημιουργικότητά σας.

Για τους Ιχθύες, η διαίσθησή σας πάντα είναι ενεργή αλλά τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας δώσει ακόμη περισσότερα ερεθίσματα για να την ακολουθήσετε. Εργασιακά θέματα ή κάτι που για εσάς είναι σκοπός ζωής μέχρι αρχές Νοεμβρίου μπορούν να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία καθώς η ενθάρρυνση που θα παίρνετε θα σας κινητοποιήσει θετικά.https://astroguide.gr/