ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ!

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και η ευνοϊκή της σχέση με Ήλιο, Ερμή και Άρη μας δίνει δύναμη και σθένος να αντεπεξέλθουμε σε καταστάσεις που προκύπτουν αυτή τη στιγμή. Απέναντι από τον Ουρανό ωστόσο δεν αφήνει πολλά περιθώρια λάθους, αβεβαιότητας και δεύτερες σκέψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο αλλά σήμερα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τί πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να προχωρήσετε για τον στόχο που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα και μετριάστε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι σας ενεργοποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βοηθά να βρείτε την άκρη του νήματος σε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ αυτή τη στιγμή και αφορά ή έχει επίπτωση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.

Για τους Διδύμους, αισθητή γίνεται η ανάγκη σήμερα να είστε παραγωγική/ός και να φέρετε απτά αποτελέσματα μέσα από κόπο και εργασία. Παρόλο τα εμπόδια είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς είναι εντονότερη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Προγραμματίστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να έχουν κέντρο εσάς και τα δημιουργικά σας επιτεύγματα.

Για τους Λέοντες, οικογενειακά ή πολύ προσωπικά σας θέματα ενεργοποιούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Η επικοινωνία θα είναι βοηθητική αν έχετε καλή διάθεση και αφήσετε άλλους ανθρώπους να σας πουν τις σκέψεις τους.

Για τους Παρθένους, σήμερα οικονομικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας ενδέχεται να πάρουν χρόνο και μέρος της ενέργειά σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα και τα βήματά σας να γίνονται μετά από καθαρή σκέψη.

Για τους Ζυγούς, βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εστιάστε σε ότι μπορεί να γίνει μέσω της καλής συνεργασίας διαφορετικά προχωρήστε μόνη/ος κατά βούληση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αξιολογήσετε σωστά μια κατάσταση η οποία είναι κινητοποιημένη. Η συνεργασία δεν είναι απαγορευτική αν με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο χαλαρή/ός και ασφαλής με την επιλογή που θα κάνετε.

Για τους Τοξότες, ακούστε την διαίσθησή σας σήμερα και ακολουθήστε την. Είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικό χαρακτήρα χωρίς αποσπάσεις από το εξωτερικό περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, ένα επαγγελματικό ζήτημα θα μπορούσε να σας βάλει σε σκέψεις σήμερα. Αν θελήσετε να ακούσετε μια ακόμη γνώμη επί του θέματος επιλέξτε έναν άνθρωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον ο οποίος μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει και να λειτουργήσει υποστηρικτικά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα και δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει. Είναι σημαντικό να αισθανθείτε όμορφα και ήσυχα για να μπορέσετε να σκεφτείτε ορθά και λογικά.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα για να έρθετε σε επαφή με πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες. Ακόμη και αν νομίζετε πως γνωρίζετε τί θέλετε είναι καλή ημέρα για να ανακαλύψετε τους τρόπους που θα το κερδίσετε.https://astroguide.gr/