ΕΜΠΟΔΙΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. .

Σήμερα ο Ήλιος με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή βρίσκονται στην ίδια μοίρα στο ζώδιο του Ζυγού. Η καλή οργάνωση και η προσοχή στις λεπτομέρειες δεν είναι απλά απαραίτητες αλλά είναι προϋπόθεση για να προχωρήσετε αποτελεσματικά το πρόγραμμα σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς χωρίς παρορμητισμούς. Προχωρήστε το πρόγραμμά σας όσο περισσότερο ανεξάρτητη/ος γίνεται και αφήστε σημαντικές συζητήσεις για μια άλλη πιο κατάλληλη στιγμή.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα εσωτερικές σας ανάγκες να σας σπρώχνουν προς συγκεκριμένες οδούς. Μπορείτε να τις ακολουθήσετε αρκεί να γνωρίζετε πως ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο πως δεν υπόσχονται το «για πάντα».

Για τους Διδύμους, σήμερα είναι δημιουργική ημέρα αν ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό. Βάλτε για λίγο στην άκρη θέματα που σας απασχολούν και αφήστε την φαντασία σας να οδηγεί τα βήματά σας παίρνοντας χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού σήμερα ή πολύ προσωπικά σας ζητήματα θα πρέπει να τα δείτε με αρκετή δόση αντικειμενικότητας. Ακόμη και αν έχετε όλη την καλή διάθεση καλό θα είναι να επικρατήσει η λογική.

Για τους Λέοντες, σήμερα προσέξτε την επικοινωνία σας με άτομα στο περιβάλλον σας. Αν μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας κατά βούληση και αυτόνομα θα είναι πολύ καλή κίνηση αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, προκλήσεις έρχονται αυτή τη στιγμή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εσείς καλό θα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και την καλή σας διάθεση αφήνοντας στην άκρη πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν ή να σας κουράσουν σήμερα.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος με τον Άρη και τον Ερμή στο ζώδιο σας σήμερα με το έντονο δυναμικό τους φορτίο δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είστε σίγουρη/ος πως το γνωρίζετε καλά ή είστε προετοιμασμένη/ος κατάλληλα. Διαφορετικά αφήστε σημαντικά πράγματα για μια άλλη πιο κατάλληλη ημέρα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα δοκιμάζουν τις αντοχές σας καθώς και την υπομονή σας. Δώστε χώρο σε ότι σας δυσκολεύει σήμερα και μην πιέζετε τα πράγματα αν βλέπετε πως υπάρχει αντίσταση από την άλλη πλευρά.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας από το απόγευμα και μετά χαλαρώνει την σημερινή ενέργεια δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας ειδικά σε εσάς. Σήμερα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται ή μπορούν να βοηθήσουν τον κοινωνικό σας κύκλο.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο που η έγνοια σας είναι κυρίως για τα επαγγελματικά σας η σημερινή ημέρα δεν προσφέρετε για δραστηριοποίηση στον συγκεκριμένο τομέα εκτός και αν οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή. Καλό θα είναι να δώσετε ενέργεια σε κάτι που γνωρίζετε πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αφήστε στην άκρη πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας κουράζουν και ασχοληθείτε με εκείνο το οποίο μπορεί να σας ταξιδέψει. Η πίστη σε ένα ιδανικό ή σε κάτι καινούργιο θα ανεβάσει την ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δύο πράγματα πρέπει να αποφύγετε. Τις στενές επαφές με συγγενείς και τις οικονομικές συναλλαγές. Με οτιδήποτε άλλο ασχοληθείτε θα μπορέσετε ακόμη και εν μέσω δυσκολιών να το φέρετε εις πέρας.https://astroguide.gr/