ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ!

Σήμερα με την βοήθεια της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπορούμε να βρούμε τη λύση που ψάχνουμε ή να εμπνευστούμε νέους τρόπους αντιμετώπισης μιας κατάστασης που μας ενδιαφέρει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια προσωπική κατάσταση που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή έρχεται στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Η διαδικασία αυτή θα είναι όχι μόνο αποτελεσματική αλλά και ελπιδοφόρα σε σχέση με αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά αλλά την ίδια στιγμή να τα εξετάσετε στο βάθος. Ένας συνδυασμός ο οποίος θα είναι ευεργετικός για εσάς γιατί ενώ θα κάνετε προσωπική δουλειά με τον εαυτό σας θα μπορείτε ταυτόχρονα να συνυπάρχετε παραγωγικά με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αν το επιθυμείτε και εσείς. Τα εμπόδια κάποιες φορές τα βάζουμε μόνοι μας χωρίς να υπάρχουν πραγματικά αντικειμενικές δυσκολίες.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα θα μπορούσε να προχωρήσει ικανοποιητικά. Σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενική υπόσταση και κινηθείτε με ευελιξία.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να δημιουργήσετε μια κατάσταση από την οποία θα νιώσετε χαρά είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που έχει περιθώρια επέκτασης είτε στο παρόν είτε στο άμεσο μέλλον.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση στο σπίτι σας ή την ιδιωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό αν αφήσετε στην άκρη πράγματα τα οποία σας ενοχλούν και εστιάσετε σε ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη και αν θα πρέπει να κοπιάσετε λίγο περισσότερο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε αυτό που θέλετε αρκεί να βρείτε τον σωστό τρόπο. Το στενό σας περιβάλλον, οι φίλοι σας ή άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο μπορούν να είναι υποστηρικτικοί αν το επιθυμήσετε πραγματικά.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε κάτι που έχει αξία για εσάς. Είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο μια κατάσταση μπορεί να προχωρήσει αν κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σήμερα υπόσχεται να σας κρατήσει σε εγρήγορση χωρίς να βαρεθείτε. Θέματα που σχετίζονται με την εξωτερική σας εικόνα και τρόπους βελτίωσης ευνοούνται.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να αφήσετε άχρηστα πράγματα στην άκρη. Η διαίσθησή σας είναι ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στον δρόμο που έχετε επιλέξει.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Ο κοινωνικός σας κύκλος μπορεί να αυξηθεί και μέσα από νέες γνωριμίες να νιώσετε πιο ζωντανή/ός.

Για τους Ιχθύες, παρόλο τα εμπόδια και τις δυσκολίες του Ερμή ανάδρομου, υπάρχουν ημέρες που η πίστη σας σε ένα ιδανικό ή μια κατάσταση είναι τόσο σημαντική και δυνατή που μπορεί να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Έλατε σε επαφή με ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς./astroguide.gr