Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την συνέπεια και την πρακτικότητα. Μας βοηθά να έχουμε περισσότερο ρεαλιστικές προσδοκίες και να δώσουμε την ενέργειά μας σε καταστάσεις οι οποίες αξίζουν πραγματικά τον κόπο και την ενέργειά μας. Μια πλανητική δυναμική η οποία λειτουργεί βοηθητικά ειδικά τώρα με τον Ερμή ανάδρομο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με τον Κρόνο σε ορθή φορά σας δίνει την ώθηση να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να μείνει στο χρόνο. Μην κάνετε βιαστικά βήματα λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου ωστόσο κάτι στον εργασιακό ή στον προσωπικό σας χώρο είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα ή μια άμεση αλλαγή.

Για τους Ταύρους, είναι μια καλή ημέρα για εσάς ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου προσπαθήστε να προγραμματίσετε λεπτομερώς το πρόγραμμά σας. Άλλοι επίσης μπορεί να μην είναι τόσο τυπικοί ή συνεπείς οπότε δράστε κυρίως κατά βούληση.

Για τους Διδύμους, με τον Κρόνο σε ορθή φορά και την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω η επιμονή και η αποφασιστικότητα προς έναν στόχο που έχετε βάλει είναι καταλυτική. Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα οπότε θα μπορούσε να είναι αρωγός και να την εμπιστευτείτε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αποφύγετε χρονοβόρες διαδικασίες είτε σκέφτεστε να ασχοληθείτε με ένα θέμα προσωπικό είτε επαγγελματικό. Ένας άνθρωπος κοντά σας ενδέχεται να χρειάζεται την βοήθεια και στήριξή σας.

Για τους Λέοντες, σας περιμένει αρκετή δουλειά σε κάτι που ασχολείστε ήδη ή έχετε κατά νου να ξεκινήσετε. Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε προς αυτή την κατεύθυνση παρόλο τις αποσπάσεις από τις καταστάσεις γύρω σας.

Για τους Παρθένους, καλή ημέρα για εσάς με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Κρόνο μόλις να έχει αρχίσει την ορθή του πορεία. Καλό θα είναι να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία θέλουν πρακτικότητα και μεθοδικότητα. Με αυτό τον τρόπο, μέσω της συγχρονικότητας με τις πλανητικές τάσεις, γίνεστε περισσότερο αποτελεσματική/ός.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να βάλετε όρια και πλαίσιο ακόμη και αν αυτό λόγω της ιδιοσυγκρασίας σας μπορεί να σας ακούγεται πιο σκληρό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Οι επιθυμίες και οι δεσμεύσεις που θα πάρετε είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή και ευθύνη.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με τον Κρόνο σε ορθή φορά σας βοηθούν να συντονιστείτε με κάτι το οποίο μόνο ανάπτυξη μπορεί να φέρει. Μέσα από την προσπάθεια και την προσωπική δουλειά μπορείτε να βάλετε στέρεα δομικά στοιχεία είτε λειτουργήσετε αυτόνομα είτε σε συνεργασία σήμερα.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε την καθαρή αξία μιας κατάστασης είτε αφορά ένα συναισθηματικό είτε υλικό ζήτημα. Εύκολα διαχειρίσιμες οι καταστάσεις αρκεί να μην βγείτε εκτός πλαισίου.

Για τους Αιγόκερους, ο κυβερνήτης σας Κρόνος σε ορθή φορά και η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζουν το σθένος σας και σας βοηθούν να παραμείνετε εστιασμένος σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Ακολουθήστε την οδό που οδηγεί στο όραμά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλύτερα να δώσετε χώρο σε πράγματα από τα οποία μπορείτε να πάρετε χαρά με κάποιον τρόπο. Ψυχικές φορτίσεις θα μπορούσαν να πάρουν τα ηνία στις δράσεις σας οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να λειτουργήσετε περισσότερο συλλογικά είτε μέσω της επικοινωνία είτε με τις δράσεις σας. Δεν είναι εύκολο να προλάβετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει ωστόσο υπάρχει η δυναμική να ολοκληρώσετε μεγάλο μέρος τους.https://astroguide.gr/