ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Πλούτωνα μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερες μας ανάγκες και να βρούμε το απαραίτητο σθένος να προχωρήσουμε στην οδό της επιλογής μας ακόμη και αν το περιβάλλον ή ένα κομμάτι μέσα μας δεν είναι απόλυτα σύμφωνο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τον παρορμητισμό σας λόγω των πλανητικών δυναμικών που σας σπρώχνουν να διεκδικήσετε αυτό που ζητάτε. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο περισσότερο μπορείτε αυτόνομα.

Για τους Ταύρους, η πίστη σε ένα ιδανικό ή σε μια κατάσταση είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά αυτή τη στιγμή. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας αλλά εστιάστε την προσοχή σας μόνο σε μια κατεύθυνση της επιλογής σας.

Για τους Διδύμους, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σας σήμερα οπότε και το πρόγραμμά σας αντίστοιχα. Λειτουργείστε προστατευτικά προς εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα φέρνει προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αν δεν είστε υποψιασμένη/ος. Κρατήστε αποστάσεις από καταστάσεις οι οποίες υπάρχει το ρίσκο να σας φορτίσουν.

Για τους Λέοντες, σήμερα δώστε προσοχή σε κάτι που μπορεί να ακούσετε ή μια σκέψη που μπορεί να έχετε κατά την διάρκεια της ημέρα σχετικά με την εργασία σας, την υγεία σας ή μια καθημερινή σας ρουτίνα. Μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής μπορείτε να την αναπτύξετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Είναι καλή στιγμή για δράσεις οι οποίες νιώθετε πως θα σας φέρουν χαρά. Ωστόσο μακρυά από οποιοδήποτε ρίσκο.

Για τους Ζυγούς, σίγουρα περνάτε μια περίοδο αναπροσαρμογής και δεύτερες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας με τον Ερμή ανάδρομο. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οριστικές αποφάσεις ειδικά αν σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ιδιωτική σας ζωή.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή. Αυτό σημαίνει πως αν γνωρίζετε με ποίον τρόπο πρέπει να προχωρήσετε θα ευνοηθείτε από την πλανητική δυναμική σήμερα. Αν δεν είστε σίγουρη/ος ή είστε σε δίλλημα καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση και μακρυά από προκλήσεις.

Για τους Τοξότες, οι αξίες σας στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή και είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με αυτές είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Αφήστε χώρο για νέες σκέψεις και αναπροσαρμογές.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ενεργοποιεί την διέλευση του Πλούτωνα φέρνοντας προσωπικές σας ανάγκες στην επιφάνεια. Μην εκπλαγείτε σήμερα αν κάνετε σκέψεις οι οποίες είναι έξω από την ζώνη ασφαλείας σας. Ακούστε τις και δώστε τους χώρο.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε προτεραιότητα σε ότι σας ηρεμεί και δημιουργεί ασφάλεια γύρω σας. Οι πολλές συζητήσεις ή δράσεις δεν είναι της παρούσης για εσάς. Σημαντικό είναι να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν μέσα από την επαφή σας με άλλους ανθρώπους, φίλους, ομοϊδεάτες ή ομάδες ανθρώπων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα να έρθετε πιο κοντά στις αληθινές σας ανάγκες. Η αλληλεγγύη σημαντική όσο ποτέ.https://astroguide.gr/