Η επιθυμία όλων των ανθρώπων είναι να έχουν μια στρωμένη ζωή, με ευκαιρίες στην καριέρα τους και καλή προσωπική ζωή. Ορισμένοι έχουν την τύχη να βρίσκονται στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή, ενώ άλλοι, με πείσμα κυνηγούν τις ευκαιρίες.

Στις 15/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα έχουμε το άγγιγμα της τύχης, δηλαδή θα μας εμφανισθούν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την δυνατότητα να επιλύσουμε υποθέσεις οι οποίες είναι σε εκκρεμότητα και μέχρι τώρα δυσκολευόμασταν.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να γνωρίσουμε ανθρώπους οι οποίοι θα μας βοηθήσουν με τις γνώσεις και τις γνωριμίες τους.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή θα έχουμε σημαντική βοήθεια από τον σύντροφο μας, ενώ μπορεί να γνωρίσουμε και ένα άτομο, το οποίο θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές και να κάνουμε μαζί του όνειρα για το μέλλον.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την εύνοια της τύχης σε όλη την γενέθλια χρονιά τους. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουν σημαντικά πρόσωπα μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ευτυχισμένη σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από φίλους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους με την ικανότητα τους να βρίσκουν εύκολα λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, ενώ μια επιτυχημένη οικονομική συνεργασία θα αποτελέσει το διαβατήριο της επαγγελματικής τους καταξίωσης. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα νιώσουν την σχέση τους να δυναμώνει, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανόν ο έρωτας να βρίσκεται στο διπλανό γραφείο.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα φέρει στην ζωή τους την πολυπόθητη προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν και να τολμήσουν να κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους, όσο μεγάλα και αν φαίνονται. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βιώσουν την επιτυχία και την ευτυχία στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα βοηθήσει να ξαναβρούν την αυτοκυριαρχία τους, σημαντικό ρόλο σε αυτό η ικανότητα τους να βρουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις, αλλά και οι νέες οικονομικές συνεργασίες που έρχονται με μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον, τις οποίες όμως θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατήσουν μυστικές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, ένας μυστικός έρωτας θα τους ανανεώσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσήhttps://www.oroskopos.tv/