ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στην Παρθένο μας βοηθά να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά αλλά απέναντι από τον Ποσειδώνα μας ωθούν να παραπλανηθούμε ακόμη και σε εφήμερες καταστάσεις. Οι ισορροπίες μεταξύ πραγματικού και μη αληθινού είναι λεπτές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας σπρώχνει να κλείσετε εκκρεμότητες αλλά είτε γιατί δεν έχετε την διάθεση να επενδύσετε την ενέργειά σας σε κάτι συγκεκριμένο είτε γιατί υπερισχύει η ανάγκη να τεμπελιάσετε μπορεί να σας κάνει να αφήσετε πίσω πρακτικά ζητήματα.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό εγχείρημα. Ο συνδυασμός της έντονης φαντασίας με την υπομονή και την δεκτικότητά σας θα φέρουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ εκείνου που νιώθετε και θέλετε να κάνετε και εκείνου που επείγει να κάνετε χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Είναι σημαντικό κυρίως για την δική σας ψυχική ηρεμία και μετά ότι αφορά το πρακτικό μέρος της κατάστασης.

Για τους Καρκίνους, η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα έχει δύο πλευρές. Η μία πλευρά φέρνει νέα και ειδήσεις χρήσιμες για κάτι που σας ενδιαφέρει. Η δεύτερη είναι πως μπορεί να ειπωθούν και να περαστούν λάθος μηνύματα είτε από εσάς είτε από τους άλλους προς εσάς.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε σε σκέψεις. Αυτό είναι εντάξει αν μπορείτε να τις ταξινομήσετε και να μην μπείτε σε διλλήματα. Σε αυτή όμως την περίπτωση, για να βγείτε από το δίλλημα, ακολουθήστε την διαδρομή που θα σας οδηγήσει σε εκείνο που είναι πιο πολύτιμο για εσάς.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Ποσειδώνας απέναντι σήμερα σας φέρνει εμπνεύσεις και νέες ιδέες για πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά προς διεκπεραίωση. Με ηρεμία και χωρίς ρίσκο, επιλέξτε την πιο συμφέρουσα για την περίπτωση.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπείτε εύκολα σε δίλλημα. Η αντικειμενική σας στάση και η λογική σειρά που τείνετε ούτως ή άλλως να βάζετε στα πράγματα και τις καταστάσεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σχετικά με το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που οι δράσεις σας έχουν πάντα ρεαλιστικές βάσεις σήμερα μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας να οδηγεί τα βήματά σας. Ομάδες ανθρώπων με κοινό όραμα μπορεί να σας δώσουν νέες ιδέες σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κρατήσετε τις σκέψεις σας γειωμένες και να έχετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Θέματα σπιτιού ή/και εργασία ενδέχεται να σας βάλουν σε διλλήματα.

Για τους Αιγόκερους, νέες ανακαλύψεις έρχονται αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο κάτι που σας απασχολεί. Προσαρμόστε τις ιδέες σας με αυτό το καινούργιο που θα ανακαλύψετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην περιμένετε άλλοι να στηρίξουν τις σκέψεις ή τις αποφάσεις σας. Αν είναι κάτι σημαντικό, ρίξτε του μια ακόμη ματιά και πορευτείτε μόνη/ος και κατά βούληση.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα τα σχέδια που κάνετε για σήμερα, κάτι μπορεί να διαφοροποιηθεί ή να υπάρξει κάποια αλλαγή. Η Σελήνη απέναντι σας, σας ζητά να εστιάσετε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών βάζοντας όλη την μαεστρία αλλά και την ευαισθησία σας.https://astroguide.gr/