Σημαντική η σχέση του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Ερμής συνδέεται με τον Δία και τον Πλούτωνα σήμερα ενεργοποιώντας γεγονότα που σχετίζονται με τις πρώτες ημέρες του Απριλίου ’20 όταν στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω, ο Δίας συνάντησε τον Πλούτωνα. Η ενεργή παρουσία του Ερμή στα τωρινά πλανητικά δρώμενα σημαίνει πως με κάποιον τρόπο θα έχουμε συζητήσεις και εκ νέου αποφάσεις, σχετιζόμενες με εκείνη την περίοδο της ζωής μας είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα σήμερα δίνετε σημασία σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Υπάρχουν νέα δεδομένα προς διερεύνηση σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εργασία σας ή κάτι άλλο σημαντικό που ασχολείστε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε και να εξετάσετε ξανά θέματα που συνδέονται με την καθημερινότητά σας με κάποιον τρόπο. Είναι σημαντικό να θέσετε νέα όρια και πλαίσιο σε κάτι που αφορά το μέλλον σας.

Για τους Διδύμους, σε μια κατάσταση που σας απασχολεί και δίνετε την ενέργειά σας χρειάζεται να κάνετε ένα επόμενο βήμα. Θα μπορούσε να είναι και ένα βήμα πίσω, αν αυτό είναι κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Για τους Καρκίνους, ενδέχεται αυτή τη στιγμή να νιώθετε πως έχετε φορτωθεί πολλές καταστάσεις στους ώμους σας. Είναι αλήθεια πως ότι είναι ανοιχτό σας δίνεται η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε αρκεί να το θελήσετε και εσείς ώστε να δώσετε την ανάλογη ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Λέοντες, θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας έρχονται στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Η σωστή/καλή επικοινωνία με άτομα τα οποία συνδέεστε και θέλετε να προχωρήσετε μαζί σε έναν συγκεκριμένο τομέα είναι η κατάλληλη επιλογή/λύση.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή ενδέχεται να σας απασχολήσει ένα οικονομικό ή/και αξιακό θέμα το οποίο είναι ανοιχτό αρκετό καιρό τώρα. Ο λόγος που επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο είναι επειδή αυτή τη στιγμή μπορείτε με τα νέα δεδομένα που έχετε να βρείτε την σωστή λύση με κέντρο πάντα την δική σας ανάπτυξη και ευδαιμονία.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα για εσάς. Ανεξάρτητα τα εμπόδια ή το αν συμφωνούν ή όχι οικεία άτομα του περιβάλλοντός σας είναι σημαντικό να προσανατολιστείτε μόνο προς τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, αυτή τη στιγμή δίνονται ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από την σωστή οπτική. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να αναπτύξετε και να φέρετε ως αποτέλεσμα ανεξάρτητα τον γύρω «θόρυβο».

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα θα σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Πιθανά να υπάρξει κάποιο κόστος αλλά η προσπάθειά, η δυναμική σας και το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε είναι που μετράει.

Για τους Αιγόκερους, ένα αξιακό ή οικονομικό θέμα σας απασχολεί και έρχεται ξανά στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή για να το εξετάσετε. Βάλτε τα νέα δεδομένα στο τραπέζι και δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, μπορεί οι σκέψεις να είναι πολλές αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας αλλά υπάρχει ταυτόχρονα και η εύνοια να μπορέσετε να τις αξιολογήσετε και να τις τοποθετήσετε στην σωστή σειρά. Βάλτε προτεραιότητες βάσει το αποτέλεσμα που θέλετε να παράγετε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να δράσετε κατά βούληση. Οι ψυχικές φορτίσεις ή οι αντιρρήσεις από άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον σας μπορεί να υπάρξουν γιαυτό κινηθείτε με αυτονομία.

https://astroguide.gr/