facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6/11/2021

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Θεά των σχέσεων, των συνεργασιών και του κάλλους, Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι αρχές Μαρτίου λόγω της ανάδρομής της πορείας στο συγκεκριμένο ζώδιο (θα μιλήσουμε εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Μία μεγάλη περίοδος η οποία θα χρωματίζει την καθημερινότητά μας με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευκαιρίες για επιτεύξεις και ανάλογες απολαβές. Η ανάγκη για στέρεες και γόνιμες φιλίες και σχέσεις θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της για το διάστημα που θα διασχίζει το συγκεκριμένο ζώδιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας και ότι μπορεί να αναπτυχθεί παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από υλικές κυρίως απολαβές. Η αναγνώριση των επιτευγμάτων σας είναι κοντά αρκεί να δουλέψετε με ζήλο και να είστε ανοιχτή/ός στις απαραίτητες αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν κατά την περίοδο της ανάδρομής της πορείας.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επιτύχετε εκείνον τον στόχο ο οποίος μπορεί πραγματικά να σας κάνει να νιώσετε χαρά. Οι απογοητεύσεις δεν θα λείψουν ωστόσο θα είναι μια δημιουργική περίοδος και νέα σχέδια θα σας φέρουν πιο κοντά σε κάτι που επιθυμείτε. Μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας δώσει το θάρρος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Διδύμους, η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι πολύ ευεργετική για εσωτερικές κυρίως διεργασίες που χρειάζεται να κάνετε μέχρι αρχές Μαρτίου. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να φέρετε εκείνο το οποίο θα σας δώσει πραγματικά σταθερότητα στη ζωή σας και να έχετε σχέσεις πιο αληθινές και με περισσότερη ειλικρίνεια.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω απέναντι σας μέχρι αρχές Μαρτίου θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε σχέσεις οι οποίες αξίζουν να μείνουν στην ζωή σας αφήνοντας φόβους και ότι δεν είναι πια χρήσιμο στην άκρη, κάνοντας ένα βήμα μπροστά.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά να σταθεροποιήσετε επαφές και συνεργασίες οι οποίες μπορούν μέσα από αυτή την σταθερότητα να γίνουν γόνιμες για την πορεία στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Μέχρι αρχές Μαρτίου η ανταμοιβή της σκληρής εργασίας που έχετε κάνει έρχεται για να σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς μέχρι αρχές Μαρτίου φέρνει ευκαιρίες να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα δημιούργημά σας ή ένα νέο εγχείρημα. Μια δημιουργική περίοδος κατά την οποία το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι δράσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν αποτελέσματα τα οποία θα μείνουν στον χρόνο με γερές και δομημένες βάσεις.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας δώσει το απαραίτητο σθένος να αλλάξετε οτιδήποτε δεν είναι πια συμβατό με τις επιθυμίες σας. Πράγματα και καταστάσεις θα αλλάξουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα με κέντρο να μπορέσετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Θα σας δώσει ευκαιρίες να μπορέσετε να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε ότι δικαιούστε.

Για τους Σκορπιούς, σε επικοινωνιακά θέματα θα λειτουργήσει ευνοϊκά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς δίνοντας ευκαιρίες να μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να δώσετε σε πράγματα την τελική τους μορφή. Μέχρι αρχές Μαρτίου η δυναμική υπάρχει. Εσείς θα πρέπει να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να διευθετήσετε ότι σας αφορά άμεσα ή άμεσα.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια σε αυτό που κάνετε. Μέχρι αρχές Μαρτίου η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και να έχετε στη ζωή σας ανθρώπους και πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μόνο εύνοια μπορεί να σας φέρει για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε μέχρι αρχές Μαρτίου. Ακόμη και την περίοδο που θα είναι ανάδρομη, μέσω των αλλαγών που θα κάνετε, θα σας βοηθήσει να ομορφύνετε μέσα σας αλλά και εξωτερικά με κάποιον τρόπο, πιθανά αλλάζοντας κάτι στην εικόνα σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας και παίρνετε χαρά από την σύνδεσή σας μαζί τους.

Για τους Υδροχόους, μέχρι αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να προσεγγίσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν και να φέρετε στη ζωή σας περισσότερο γειωμένες σχέσεις και συνεργασίες. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το συγκεκριμένο ζώδιο, φέρνει μεγαλύτερη υπευθυνότητα, την οποία την έχετε, αλλά θα σας βοηθήσει να μην σπαταλιέστε σε περιττά λόγια και συζητήσεις μέχρι να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη μέχρι αρχές Μαρτίου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείξετε την αξία σας και τον κρυμμένο δυναμισμό σας ώστε να επωφεληθείτε κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Μέχρι αρχές Μαρτίου θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία, μέσα από απαραίτητες αλλαγές και κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε, να έχετε κοντά σας φίλους, ομοϊδεάτες ή να βρεθείτε σε ομάδες ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχο. https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.