facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8/11/2021

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία να συντονιστούμε με καταστάσεις οι οποίες έχουν συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Η ανοιχτή όψη του Άρη με τον Κρόνο φέρνει μια αίσθηση «γκάζι-φρένο» ωστόσο, τουλάχιστον για σήμερα είναι κάπως διαχειρίσιμη, ανάλογα πάντα το συναισθηματικό μας σενάριο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να εστιάσετε σε κάτι που αφορά κυρίως τον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σας. Ακόμη και μέσα από προκλήσεις το σημαντικό είναι να κατανοήσετε την αναγκαιότητα της όποιας δράσης σας ώστε να πορευτείτε ανάλογα.

Για τους Ταύρους, η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς σήμερα ειδικά σε τομείς που αφορούν τα ταξίδια, την σχέση σας με το εξωτερικό, τις σπουδές και γενικότερα μια επιπλέον ειδίκευση σε κάτι που ασχολείστε. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας για να προχωρήσετε ρεαλιστικούς στόχους.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση σχετικά με τα σχέδια σας και τις ανάλογες δράσεις σας. Μέσα από την επανεξέταση ενός στόχου να τοποθετηθείτε πιο κατάλληλα/σωστά, με επιμονή προς την επίτευξή του.

Για τους Καρκίνους, ξέρετε ποίο είναι το καλύτερο για εσάς και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να προσανατολιστείτε καλύτερα προς αυτή την κατεύθυνση. Εξετάστε τις εξελίξεις και μετακινηθείτε αν χρειαστεί με ευελιξία είτε μόνη/ος είτε με την βοήθεια άλλων ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Λέοντες, η προσέγγιση σε ένα θέμα που είναι ανοιχτό στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα γίνεται με ευκολότερο τρόπο. Τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να ταιριάξετε διαφορετικά πράγματα προς όφελός σας, φέρνοντας καλύτερη γείωση στο σήμερα της ζωή σας.

Για τους Παρθένους, πολύ ευνοϊκή η θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω για εσάς σήμερα. Μέσα από εσωτερικές διεργασίες έρχεστε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες κα προσανατολίζεστε προς την οδό που θα σας οδηγήσει στον στόχο σας χωρίς να χρειάζεται να προσπαθείτε να «χωρέσετε» στα θέλω των άλλων.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να φέρουν προκλήσεις αλλά θα σας βοηθήσουν να βγείτε προς τα έξω δυναμικά και να ξεχωρίσετε με τα ταλέντα σας από το πλήθος. Η σταθερή πορεία και η υπομονή θα είναι τα κύρια εργαλεία για να το πετύχετε.

Για τους Σκορπιούς, ευκαιρίες δίνονται σήμερα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας. Παρόλο που ο φόβος ότι είστε συναισθηματική ευάλωτη/ος μπορεί να είναι υπαρκτός, μην πτοηθείτε γιατί οι ευκαιρίες είναι εδώ και εσείς πρέπει να τις αρπάξετε όσο είναι ακόμη «ζεστές».

Για τους Τοξότες, μην μένετε στα ρηχά σήμερα εκτός και αν νιώθετε πως χάνετε τον έλεγχο αν ανοιχτείτε. Οικονομικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας σήμερα ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με την Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθούν να μπείτε ξανά στο παιχνίδι ή να συνδεθείτε με κάτι που νιώθετε πως έχετε χάσει το τελευταίο διάστημα. Μια σχετική πρόοδος είναι αντικειμενικά υπαρκτή, ακόμη και αν δεν βλέπετε ακόμη το τελικό αποτέλεσμα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην πιέσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις αν βλέπετε πως δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Ακολουθείστε στην ροή αλλά σεβαστείτε τους δικούς σας ρυθμούς και ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μέσα από ομάδες ή γενικότερα μέσα από επαφές με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι ακόμη στο οικοδόμημα αυτό. Σημαντικό είναι να υπάρχει εξέλιξη ακόμη και αν είναι αργή.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.