Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων και η ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο προσθέτει στο χρώμα της περιόδου των Εκλείψεων, έντονα, το στοιχείο του ορθολογισμού. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα με κάποιον τρόπο η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Νέες ιδέες μπορούν να βοηθήσουν καταστάσεις που είναι ανοιχτές και θέλετε να τακτοποιήσετε λόγω των Εκλείψεων.

Για τους Ταύρους, η χθεσινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας θα είναι ενεργή και θα σας βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να κλείσετε εκκρεμότητες και να σταθείτε πιο σωστά σε κάτι που θέλετε. Μην βιαστείτε όμως να φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε να κάνετε αρκετά πράγματα σήμερα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ότι έχετε προγραμματίσει ωστόσο είναι μια καλή ημέρα να κάνετε κάποια από αυτά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να εστιάσετε σε ρεαλιστικές καταστάσεις και να σταθείτε σε γνώμες άλλων οι οποίες έχουν αντικειμενική υπόσταση. Οι σκέψεις πολλές και θα πρέπει να ταξινομηθούν πριν οποιαδήποτε δράση.

Για τους Λέοντες, δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για την αποτελεσματικότητά σας αλλά είναι καλό να προσανατολιστείτε σήμερα προς κατευθύνσεις και δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι ή ομάδες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας εξαρχής.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν όλα όσα ακούτε αλλά δεν χάνετε τίποτα να συμμετέχετε σε συζητήσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους. Απεναντίας, μπορείτε να ευνοηθείτε με κάποιον τρόπο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να κάνετε ευχάριστα διαλλείματα και να ξεκουράσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις. Η εύνοια υπάρχει και θα σας δοθεί η απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε κατά βούληση και αυτόνομα αλλά μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα αυτή τη στιγμή. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και στις δύο περιπτώσεις.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να δράσετε σε τομείς όπου η συνεργασία είναι απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσει κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Η δυναμική είναι έντονη και βοηθητική αν υπάρχει καλός σχεδιασμός και πλάνο Β.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να συγχρονιστείτε με άλλους ανθρώπους αν θέλετε να προχωρήσετε κάτι που έχετε σκεφτεί. Είναι σίγουρο πως τα καταφέρνετε και μόνη/ος σας ωστόσο η ημέρα είναι ευνοϊκή για επαφές και συζητήσεις κάτω από ένα αντικειμενικό πρίσμα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας κυρίως μέσα από καλή συνεργασία. Οι επαφές με ανθρώπους ή έστω και μικρές ομάδες θα φέρουν αρκετές ιδέες στο τραπέζι ώστε να διαλέξετε τις πιο συμφέρουσες.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα μπορούσατε να νιώσετε ένα αίσθημα απογοήτευσης αν προσπαθήσετε να δώσετε αντικειμενικές λύσεις σε ανθρώπους που είναι κοντά σας και σας έχουν ανάγκη. Αν θέλετε πραγματικά να τους βοηθήσετε δώστε τους την βοήθεια που εκείνοι έχουν ανάγκη.https://astroguide.gr/