ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι μέσα Δεκεμβρίου φέρνοντας μια περίοδο συνειδητοποιήσεων αλλά και μια περίοδο αναζωογόνησης, όπου αισιόδοξες σκέψεις μπορούν να μας βάλουν σε έναν διαφορετικό με περισσότερο ενδιαφέρον και πιο γρήγορο ρυθμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά και θα σας βοηθήσει στην εξερεύνηση ευκαιριών πέρα από το οπτικό σας πεδίο. Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου θα μπορέσετε να ενοποιήσετε πράγματα και καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία αλλά θα πρέπει να κρατήσετε αυστηρά τα όρια και το πλαίσιο. Η μεγαλοποίηση θα μπορούσε να φέρει δυσκολίες μετέπειτα, όταν η πραγματικότητα λαμβάνει χώρα.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στον Τοξότη θα σας βοηθήσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου θα μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο απλά και περισσότερο επιφανειακά όπου χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να βρίσκετε ευκολότερα λύσεις, να είστε περισσότερο ευέλικτη/ος και να αλλάξετε κατεύθυνση όπου αυτό θα είναι χρήσιμο.

Για τους Διδύμους, η θέση του Ερμή στον Τοξότη απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι μέσα Δεκεμβρίου ενισχύει το πείσμα σας σε έναν σκοπό. Μπορεί να είναι δυσκολότερο να εστιάσετε πραγματικά σε ότι αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει και να χρειάζεστε να το μελετάτε καλά αλλά ταυτόχρονα τίποτα δεν θα μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Οργανωθείτε καλά.

Για τους Καρκίνους, η καθημερινότητά σας αλλάζει με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου θα σας δοθεί απλόχερα η ευκαιρία να συνδυάσετε την διπλωματία με την ευελιξία και να εκπλήξετε τους γύρω σας. Εργασιακά θέματα θα μπορούν να προχωρήσουν με αρωγό την διαίσθησή σας πάντα κινούμενη/ος σε ρεαλιστικές βάσεις.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη σας αναζωογονεί σε πολλά επίπεδα. Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου η ενέργεια και δυναμική του θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε ότι βάλετε στόχο αρκεί να είστε πρόθυμη/ος και εσείς να αγωνιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Δουλειά και διασκέδαση θα πρέπει να είναι σε ισορροπία.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι μέσα Δεκεμβρίου κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα την ιδιωτική σας ζωή. Η δυναμική του ενισχύει τη θέλησή σας και σας δίνει την απαραίτητη αισιοδοξία, χρήσιμη καύσιμη ύλη, για τις δράσεις που θα επιλέξετε να κάνετε στους συγκεκριμένους κυρίως τομείς.

Για τους Ζυγούς, σε θέματα επικοινωνίας σας βοηθά η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι μέσα Δεκεμβρίου. Νέες ιδέες πέφτουν στο τραπέζι προς συζήτηση και θα μπορέσετε να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να σεβαστείτε τους προσωπικούς σας χρόνους και να μην παρασυρθείτε από άλλους ανθρώπους. Στηριχτείτε στην διαίσθησή σας.

Για τους Σκορπιούς, σε πολύ προσωπικούς σας χώρους κινείται ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι μέσα Δεκεμβρίου, δηλώνοντας μία περίοδο κατά την οποία θα μπορέσετε με μεγαλύτερη δύναμη και κυρίως αισιοδοξία να έρθετε αντιμέτωπη/ος με ότι έχει βαλτώσει και χρειάζεται να κινηθεί η ενέργεια. Θέματα που σχετίζονται με την υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια έρχονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο προσκήνιο προς εκ νέου αξιολόγηση, έχοντας νέες πληροφορίες και δεδομένα.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με πίστη και όραμα. Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αφιερωθείτε σε ένα όνειρο και με αντικειμενικές προσδοκίες είναι σίγουρο πως θα το απογειώσετε. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσετε και την εικόνα σας στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί για εσάς μια περίοδο κατά την οποία η διαίσθησή σας θα είναι ένα αξιόλογο και έμπιστο εργαλείο στα χέρια σας. Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου θα έχετε την εύνοια να καταλάβετε γρηγορότερα την όποια υπερβολή θα μπορούσε να λάβει χώρα και με την αντικειμενικότητά σας να απομακρύνετε οτιδήποτε δεν σας βοηθά σε αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι μέσα Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο κοινωνικό περιβάλλον και μέσα από τις επαφές σας να μπορέσετε να επεκτείνετε το δημιουργικό δυναμικό σας. Είναι κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε προς τα έξω και να εκπλήξετε με τα ταλέντα σας.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη σας σπρώχνει να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και δυναμώνει την πίστη σας σε ένα ιδανικό. Οι εκπλήξεις ή τα εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά εσείς δεν θα πρέπει να κάνετε πίσω. Αντιθέτως με ευελιξία και προσαρμοστικότητα επιδείξτε την δυναμική σας. https://astroguide.gr/