Η Σελήνη σήμερα απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να μας σπρώξει να εξιδανικεύσουμε κάτι ή κάποιον χάνοντας την ρεαλιστική εικόνα μπροστά μας. Συνδυαστικά με τον Ήλιο και τον Ερμή στην ίδια μοίρα στο ζώδιο του Τοξότη η υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα πολύ εύκολα, στην προσπάθειά μας να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα και ιδέες στους άλλους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορεί να σας οδηγήσει σε δημιουργικά μονοπάτια αρκεί να σταθείτε σε ρεαλιστικές βάσεις και δεδομένα. Καλό είναι να μην ασχοληθείτε με θέματα υγείας σήμερα.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα η σημερινή για οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά σας εγχειρήματα. Άλλοι άνθρωποι ή ακόμη και ομάδες μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε ότι έχει περιθώρια επέκτασης.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά το πρόγραμμά σας. Είτε αφορά ένα οικογενειακό είτε επαγγελματικό θέμα θα πρέπει να σταθείτε σε ρεαλιστικές προσδοκίες. Καλή ημέρα για καλλιτεχνικές δράσεις.

Για τους Καρκίνους, μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές με ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορείτε να πάρετε νέες ιδέες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Σταθείτε σε ότι μπορεί να γίνει άμεσα. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να μην υλοποιηθούν.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται να προβείτε σε υπερβολές και δεν αφορά μόνο στον οικονομικό τομέα. Μελετήστε προσεκτικά κάθε βήμα που κάνετε ανεξάρτητα αν οι επιθυμίες σας, σας σπρώχνουν να λειτουργήσετε διαφορετικά.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια και θέληση να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βάλετε μια σειρά σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Ανεξάρτητα αν υπάρχουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν, καλό θα είναι, να σταθείτε στις δικές σας ικανότητες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε και να νιώσετε την ανάγκη να βάλετε πρώτα συγκεκριμένα πράγματα σε σειρά πριν προχωρήσετε σε μια επόμενη κίνηση. Είναι μια πολύ καλή ιδέα αν αποφασίσετε να την υλοποιήσετε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεκουραστείτε είτε σωματικά είτε σε ψυχικό επίπεδο. Παρόλο που οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας δεν σας αφήνουν, καλό θα είναι να ξεκλέψετε λίγο χρόνο, να κάνετε έστω πράγματα τα οποία σας ξεκουράζουν σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν θα πρέπει να ανοιχτείτε σε θέματα και καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε απόλυτα βέβαιη/ος πως είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Επίσης, καλό θα είναι να αφήσετε σημαντικές ενέργειες, ειδικά σε επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα, για μια άλλη ημέρα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία να ακούσετε διαφορετικές και ενδιαφέρουσες απόψεις για κάτι που σας αφορά άμεσα. Κρατήστε μικρό καλάθι αν αναφερθούν μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά για κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί πραγματικά να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε με αργά βήματα, μετρώντας τις κινήσεις σας. Η προσωπική σας ανάγκη είναι το ένα δεδομένο, το πόσο μπορεί να επιτευχθεί αντικειμενικά είναι ένα άλλο δεδομένο. Αποφύγετε συζητήσεις και κυρίως αποφάσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας, σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Πιθανά να σας ζητηθεί να κάνετε πράγματα τα οποία δεν έχετε διάθεση να κάνετε ή να δείτε εσείς πράγματα τα οποία χρειάζονται τακτοποίηση και για δικούς σας λόγους δεν θέλετε να ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή.https://astroguide.gr/