ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω το μεσημέρι, ζητώντας από εμάς να αφήσουμε στην άκρη πράγματα τα οποία δεν είναι αντικειμενικά σημαντικά και να εστιάσουμε μόνο σε ότι έχει σημασία για την πορεία και εξέλιξή μας αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με την χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη σας ζητά να εστιάσετε στον επαγγελματικό σας τομέα με ανοιχτό μυαλό και ευέλικτη διάθεση. Ακούστε νέες ιδέες και γνώμες που έχουν άνθρωποι που είναι γνώστες και εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.

Για τους Ταύρους, ανεξάρτητα τις ψυχικές σας φορτίσεις σήμερα καλείστε να δώσετε σημασία σε πράγματα τα οποία μπορούν με κόπο και προσπάθεια να αναπτυχθούν. Πρόκειται για την δική σας πορεία και εξέλιξη και εκεί δεν μπορείτε να κάνετε σκόντο ή να αφήσετε απογοητεύσεις ή εμπόδια να σας κρατήσουν πίσω.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με την χθεσινή Έκλειψη Σελήνης απέναντί σας, σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις γύρω σας. Ταυτόχρονα όμως σας βοηθά να σταθείτε περισσότερο στα πόδια σας και να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα από το μεσημέρι και μετά ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τους άλλους και συνδέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που σας ζητείται είναι μέσα από την εμπειρία σας και τις ιδέες που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και αν χρειαστεί να θέσετε όρια και χρονοδιαγράμματα.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να πάρετε χαρά από δημιουργικά εγχειρήματα, όπως είπαμε, είναι πολύ ενεργή και θα πρέπει να δώσετε την ενέργειά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα από το μεσημέρι και μετά θα είναι ευκολότερο να βρείτε την κατάλληλη οδό και να πορευτείτε ανάλογα.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η σημερινή ημέρα από το μεσημέρι και μετά για να θέσετε τα πράγματα σε μια καλύτερη σειρά και να μπορέσετε να αρχίσετε να βάζετε τις σκέψεις σας σε εφαρμογή. Είναι μια απαιτητική περίοδος αλλά έχετε όλη την εύνοια και την ικανότητα να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στόχο και σήμερα μπορείτε να κάνετε την αρχή.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία είναι βοηθητική αυτή την περίοδο ώστε να μπορέσετε να δείτε προς ποία κατεύθυνση μπορείτε να προσανατολιστείτε για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Σήμερα από το μεσημέρι και μετά βοηθιέστε στο να είστε περισσότερο επικεντρωμένη/ος σε αυτή την οδό, βάζοντας όρια και πλαίσιο όπου χρειάζεται.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα από το μεσημέρι και μετά είναι κατάλληλη στιγμή να δράσετε προς μια πολύ συγκεκριμένη οδό. Η απαλλαγή από πεποιθήσεις και μη αντικειμενικούς φόβους είναι το κλειδί της υπόθεσης και με κάποιον τρόπο σήμερα βοηθιέστε αν παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Τοξότες, η χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας είναι ακόμη πολύ έντονα ενεργή γιαυτό θα πρέπει να κινηθείτε και σήμερα με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει, από το μεσημέρι και μετά, να θέσετε όρους και πλαίσιο όπου νιώσετε πως είναι απαραίτητο να κάνετε. Καλό θα είναι να μείνετε μακρυά από οικονομικά ζητήματα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας λειτουργεί υποστηρικτικά σήμερα για εσάς από το μεσημέρι και μετά. Εστιάστε στην δυναμική σας και δείξτε τις ικανότητές σας στο περιβάλλον γύρω σας μέσα από τα έργα και τις γειωμένες δράσεις σας.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις έρχονται σήμερα και θα πρέπει πριν την όποια κίνηση αποφασίσετε να κάνετε να τις έχετε ταξινομήσει καλά. Θέστε προτεραιότητες και προχωρήστε με σύνεση μιας και διανύουμε περίοδο Εκλείψεων με ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ότι έχει κοινωνικό χαρακτήρα και βοηθήστε όπου μπορείτε με τον τρόπο σας άλλους ανθρώπους ή μέλη μιας ομάδας. Είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα τα οποία είναι γειωμένα και θα έχουν μια συνέχεια.https://astroguide.gr/