ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Τα όρια και η συντηρητικότητα ταυτίζονται με τον σεβασμό και την υπευθυνότητα με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε την εικόνα μας και ότι έχουμε κατακτήσει έως τώρα. Η συγκεκριμένη θέση του Ήλιου θα φωτίσει και θα δώσει νέες ιδέες για το πώς θα μπορέσουμε να κατευθύνουμε, οργανώσουμε και διαχειριστούμε τις επιθυμίες και κυρίως τις ανάγκες μας όχι μόνο για τον Ηλιακό μήνα που θα βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και για ολόκληρο το επόμενο εξάμηνο μιας και η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω συμπίπτει με το Χειμερινή Ηλιοστάσιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Αιγόκερω για τις επόμενες 30 ημέρες σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με κύρια θέματα της ζωής σας όπως η καριέρα σας και σκοπούς ζωής. Θα είναι μια περίοδος κατά την οποία η προσωπική ευθύνη και η δημιουργία δομής και σταθερότητας θα σας παρακινούν προς συγκεκριμένες δράσεις και μπορέσετε να προχωρήσετε σκέψεις και σχέδια για ένα περισσότερο σταθερό μέλλον.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σας βοηθά να δώσετε σχήμα, δομή και σταθερές βάσεις σε σχέδια τα οποία κάνετε τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι απλά ένας νέος Ηλιακός μήνας για εσάς. Η αποφασιστικότητά σας συνδέεται με την σταθερότητα και την επίτευξη, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, Ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα ρίξει περισσότερο φως σε ότι κάνετε αυτή τη στιγμή αλλά κυρίως στις βαθύτερες φιλοδοξίες και όνειρά σας. Η χαρά έρχεται μέσα από αναγεννησιακές καταστάσεις και άλλοι άνθρωποι θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στην προσπάθειά σας να δείξετε τις ικανότητες και δεξιότητές σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα βρίσκεται για τις επόμενες 30 ημέρες απέναντι από το ζώδιό σας φωτίζοντας κυρίως τους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και γενικότερα τις συνδέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με περισσότερη σταθερότητα και το αίσθημα ευθύνης θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στις δράσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, η παραγωγή ενέργειας με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω για τις επόμενες τουλάχιστον 30 ημέρες θα είναι δυνατή και θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας και την καθημερινή σας ρουτίνα. Η κούραση δεν θα λείψει αλλά η χαρά της επίτευξης, παρόλα τα εμπόδια στο τέλος θα σας ανταμείψει.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στον Αιγόκερω υπόσχεται μια πολύ δημιουργική περίοδο σε τομείς στους οποίους νέα εγχειρήματα και γειωμένες καταστάσεις μπορούν να λάβουν χώρα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τομέα που θέλετε να επενδύσετε αυτή την ενεργειακή δυναμική και τα υπόλοιπα αφήστε τα στο σύμπαν. Η ανταμοιβή είναι σίγουρη.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω σας υπενθυμίζει πως κάποιες φορές χρειάζεται να ξεκινάτε από τα βασικά, τα δεδομένα και γειωμένα πράγματα στη ζωή σας. Είτε αφορά το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή είτε κάτι το οποίο έχει μια ευρύτερη για εσάς έννοια είναι σημαντικό να οργανωθείτε καλά και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τον πιο ενήλικο τρόπο, μακρυά από αποσπάσεις.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ξεκινά μια κατάσταση κατά την οποία θα προκύψουν προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από τις συναναστροφές σας και το άμεσο περιβάλλον σας. Είναι σημαντικό από μέρους σας να δείξετε διαθεσιμότητα και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ανθρώπους οι οποίοι έχουν δείξει την αποτελεσματικότητά τους μέσα από τις δράσεις τους.

Για τους Τοξότες, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε μέσα από τις δράσεις σας την αποτελεσματικότητά σας σε ένα ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Η αυτοεκτίμηση που τρέφετε για τον εαυτό σας και η ανάγκη να νιώσετε γειωμένη/ος θα είναι τα εργαλεία σας για τις επόμενες τουλάχιστον 30 ημέρες.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας και η Νέα Ηλιακή σας επιστροφή σας βοηθούν σε θέματα που σχετίζονται με την αυτό-έκφραση και την ανάγκη σας να δράσετε ανεξάρτητα και αυτόνομα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έρθουν τις επόμενες 30 ημέρες και είναι σίγουρο πως θα λάβετε τον ανάλογο σεβασμό από τους γύρω σας.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη σκέψεις, πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες το τελευταίο διάστημα και σας δημιουργούν μια αναστάτωση. Αυτό που πρέπει να θυμόσαστε είναι πως τα όρια και το απαιτούμενο πλαίσιο θα πρέπει να μπει από εσάς, ανάλογα τις δικές σας ανάγκες και όχι από τους άλλους αναλόγως τις επιθυμίες τους.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στον Αιγόκερω φωτίζει οτιδήποτε κινείται στην κοινωνική σφαίρα της ζωής σας δίνοντας ευκαιρίες να γειώσετε επιθυμίες και όνειρα. Νέες ευκαιρίες θα δοθούν τις επόμενες 30 ημέρες και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε τα μέγιστα είτε επενδύσετε την ενέργεια σε κάτι παραγωγικό μόνη/ος είτε σε συνεργασία προς έναν κοινό στόχο.https://astroguide.gr/