ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου και η ευνοϊκή της σχέση με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μας βοηθούν να σταθούμε γερά στα πόδια μας παρόλο τα ανάδρομα και τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές. Καλό θα είναι να σταθούμε σε ότι είναι σημαντικό, το νόημα πίσω από το κείμενο και να περάσουμε όμορφα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανεξάρτητα αν εργάζεστε σήμερα ή έχετε αρχίσει την χριστουγεννιάτικη άδειά σας ζητήματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Είναι σημαντικό να σταθείτε στις λεπτομέρειες και ότι δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Για τους Ταύρους, πολύ καλή ημέρα η σημερινή για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε περισσότερο γειωμένα. Οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν ή η αίσθηση πως εσείς θα πρέπει να κάνετε τακτοποιήσεις άμεσα θα είναι ενεργή.

Για τους Διδύμους, το σπίτι, η οικογένεια και η ιδιωτική σας ζωή μπαίνουν σε πρώτο πλάνο σήμερα και αύριο. Ενδέχεται υποχρεώσεις ή η θέλησή σας να τα προλάβετε όλα να σας φορτίσει κάποιες στιγμές, ωστόσο είναι σίγουρο πως με την ευελιξία σας θα τα καταφέρετε όλα στους σωστούς χρόνους.

Για τους Καρκίνους, σήμερα και αύριο η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Σταθείτε στις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας φέρνουν σε επαφή με αξίες και πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς σε πολλά επίπεδα. Η θαλπωρή και η ζεστασιά που μπορείτε να νιώσετε αυτή τη στιγμή από τους δικούς σας ανθρώπους είναι βάλσαμο στη ψυχή σας.

Για τους Παρθένους, γιορτές θα κάνετε με την Σελήνη στο ζώδιό σας δίνοντας όλη την αγάπη και την φροντίδα στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Είτε θα μείνετε σπίτι σας είτε θα φιλοξενηθείτε από άλλους ανθρώπους είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να τους δείξετε το νοιάξιμό σας.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα, τα καλέσματα και το πρόγραμμα που έχετε κάνει για σήμερα και αύριο η ανάγκη να φροντιστείτε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονα κινητοποιημένη αυτές τις ημέρες. Γιαυτό, δεν θα πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε πράξεις, οι οποίες δεν θα ήσασταν σύμφωνη/ος μια άλλη στιγμή, κατά την οποία θα λειτουργούσατε με περισσότερη λογική.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και αύριο σας σπρώχνουν προς την κοινωνικοποίηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ανεξάρτητα αν έχετε οργανώσει κάτι στο σπίτι σας ή θα είστε καλεσμένη/ος από άλλους ανθρώπους, το περιβάλλον θα είναι πολύ φιλικό και θα περάσετε πολύ όμορφα, κυρίως γιατί η διάθεσή σας θα έλξει αυτή την κατάσταση.

Για τους Τοξότες, δεν είναι σίγουρο πως βρίσκεστε σήμερα και αύριο εκεί που θα θέλατε με όλη την καρδιά σας ωστόσο αν αυτό το παραμερίσετε είναι σίγουρο πως θα περάσετε ευχάριστα με τους ανθρώπους γύρω σας. Αφήστε τα τρέχοντα της καθημερινότητάς σας στην άκρη για λίγο και χαρείτε με ότι σας προσφέρει η ζωή στο σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, βάσει τα πλανητικά δρώμενα το καλύτερο για εσάς σήμερα θα ήταν να βρίσκεστε κάπου ένα ταξίδι μακρυά, κοντά δεν έχει πολύ σημασία. Αν δεν έχετε καταφέρει να το κάνετε στη πράξη, θα το προγραμματίσετε μια άλλη στιγμή. Σήμερα χαρείτε και εμπνευστείτε μέσα από όμορφες συζητήσεις με καλή διάθεση.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη μπορεί να είναι ανάδρομη και εκεί μαζί με τον Πλούτωνα να δημιουργούνται δυναμικές αλλά και εσείς μπορείτε να μην βάλετε το χεράκι σας σήμερα και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Ειδικά για εσάς καλό θα είναι να μην σταθείτε στις λεπτομέρειες και να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν την δική τους ροή.

Για τους Ιχθύες, το μόνο που χρειάζεστε σήμερα είναι να χαλαρώσετε ανεξάρτητα τί θα κάνετε και που θα βρίσκεστε. Αφήστε τα τρέχοντα στην άκρη και συνδεθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας όπως η αγάπη, η φροντίδα και η χαρά με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.https://astroguide.gr/