ΒΡΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ 

Η Σελήνη στον Ζυγό απέναντι από το Χείρωνα σε δυσαρμονική σχέση με τον Ήλιο μπορεί να φέρει έξτρα κούραση σήμερα είτε υπάρχει αντικειμενικός λόγος είτε όχι. Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα τα οποία μας ενθαρρύνουν ψυχικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Χείρωνας στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντι σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για να δράσετε με παρόρμηση. Αν προκύψει κάτι που σας ενοχλεί καλύτερα να μπείτε στην διαδικασία διαλόγου.

Για τους Ταύρους, σήμερα αποφύγετε να κάνετε δράσεις τις οποίες δεν έχετε οργανώσει καλά ή νιώθετε για κάποιον λόγο ανεπάρκεια σχετικά. Μπείτε στην διαδικασία να ερευνήσετε περαιτέρω τις καταστάσεις και τα δεδομένα σήμερα.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη σας να κάνετε όμορφα πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά είναι έντονη αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα το καταφέρετε όπως το έχετε στο μυαλό σας. Σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος απέναντί σας και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές είναι απαγορευτικές για εσάς να δράσετε παρορμητικά και προς κατευθύνσεις οι οποίες δεν ξέρετε ακριβώς που οδηγούν. Με σύνεση και σκέψη τα βήματά σας σήμερα.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να μην είναι αυτή που περιμένετε σήμερα γιαυτό καλό θα είναι να αφήσετε σημαντικές συζητήσεις για μια άλλη στιγμή. Είναι σημαντικό να δείτε τα κίνητρα των άλλων αλλά και τα δικά σας πίσω από μια κατάσταση είναι κινητοποιημένη αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, οικονομικά ζητήματα είναι απαγορευτικό να συζητηθούν σήμερα γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα οδηγήσουν σε ασφαλείς λύσεις. Ταξινομείστε τις σκέψεις σας και σε δεύτερο χρόνο τις συζητάτε με άλλους ανθρώπους.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με ενέργεια και θέληση να κάνετε πράγματα για εσάς αλλά όσο είναι ο κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να μην προβείτε σε σημαντικές ενέργειες. Βάλτε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και αξιολογήστε τα με αντικειμενικότητα.

Για τους Σκορπιούς, πολλές σκέψεις σήμερα μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας ή να κάνετε δράσεις τις οποίες δεν τις έχετε σκεφτεί όσο θα θέλατε και να κουραστείτε. Η λογική σας και η σταθερότητά σας θα είναι αρωγοί στο σημερινό πρόγραμμά σας.

Για τους Τοξότες, η ευνοϊκή σχέση του Άρη στο ζώδιο σας με τον Κρόνο θα είναι πολύ βοηθητική στις σκέψεις ή τις δράσεις που προγραμματίζετε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν αφορά και άλλους ανθρώπους θα πρέπει να σφυγμομετρήσετε τις καταστάσεις πριν προβείτε σε κινήσεις.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φωτίζει την ανάγκη σας να εδραιωθείτε στο περιβάλλον σας αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι βοηθητικά. Με ηρεμία και αντικειμενικότητα οι κινήσεις σας σήμερα.

Για τους Υδροχόους, διάφορες και βαθύτερες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να έρθουν στο μυαλό σας και εσείς θα πρέπει να τις καλοδεχτείτε. Είναι σημαντικό να μην απωθήσετε τίποτα απλά να κάνετε έναν καλό διαχωρισμό σε ότι είναι χρήσιμο και ότι πρέπει να το αφήσετε στην άκρη.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα τί έχετε προγραμματίσει για σήμερα καλό θα είναι να κάνετε ένα δεύτερο έλεγχο. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για πολλές δράσεις αντιθέτων είναι η κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές δικές σας διεργασίες.

https://astroguide.gr/