ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει επαναστατικό χρώμα στο πλανητικό ενεργειακό της ημέρας. Η τάση να θελήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα θα παρακινεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο δίνονται σήμερα με τις πλανητικές δυναμικές να σας σπρώχνουν προς δημιουργικές διεξόδους. Οι επαφές με άτομα τα οποία μοιράζεστε έναν κοινό στόχο ή θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με κάποιον τρόπο θα είναι ευεργετικές.

Για τους Ταύρους, με επαγγελματικά ζητήματα σας σπρώχνουν τα πλανητικά δρώμενα να ασχοληθείτε σήμερα ή με κάτι που αποτελεί σκοπό ζωής. Οι εμπνεύσεις θα είναι παρούσες αλλά λόγω της Αφροδίτης ανάδρομης, κυβερνήτη του ζωδίου σας, θα πρέπει να της εκτιμήσετε με προσοχή.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους για να αποφορτιστείτε από σκέψεις που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Η δυνατότητα δίνεται για να το κάνετε και οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές. Αποφύγετε επαφές και συζητήσεις με συγγενείς.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντί σας μπορεί να φέρνει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και εσείς δεν φαίνεται σήμερα να έχετε την καλύτερη διάθεση για να αφήσετε πράγματα στην άκρη. Για να φέρετε προσωπική ανάπτυξη θα πρέπει να επεξεργαστείτε με αντικειμενική χροιά τα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, αν καταφέρετε να ελέγξετε και να μετριάσετε την ανυπομονησία σας είναι σίγουρο πως θα έρθουν νέες ιδέες ευνοϊκές για πράγματα τα οποία σας απασχολούν στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με ότι μπορεί να γίνει άμεσα, παρόλα τα εμπόδια.

Για τους Παρθένους, αναθεωρήσεις γίνονται σήμερα σχετικά με πράγματα τα οποία κινητοποιούνται στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή σχετίζονται με την εργασία σας. Μη χρήσιμα πράγματα θα πρέπει να τα αφήσετε πια στην άκρη για να δημιουργηθεί χώρος για νέα σχέδια και όνειρα.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι οι άνθρωποι γύρω σας με τις σκέψεις που μοιράζεστε μαζί τους είναι σημαντικό σήμερα να σταθείτε σε ότι επιθυμεί η καρδιά σας. Είναι αλήθεια πως με την Αφροδίτη ανάδρομη, κυβερνήτη του ζωδίου σας, μπορεί να μπείτε σε διλλήματα αλλά είναι επίσης αλήθεια πως πρέπει να γίνουν αναθεωρήσεις και να απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος.

Για τους Σκορπιούς, σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου κινητοποιούνται οι πλανητικές δυναμικές σήμερα φέρνοντας σκέψεις σχετικά με στόχους και επιτεύξεις στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό σήμερα να βάλετε τα δεδομένα στο τραπέζι και με την αντικειμενική σας ματιά να τα ταξινομήσετε κατά σπουδαιότητα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες γύρω σας ώστε να βοηθηθείτε σε θέματα που έχετε στο μυαλό σας προς επίλυση. Μπορεί η Αφροδίτη ανάδρομη να αναμοχλεύσει σχέσεις και συνεργασίες αλλά το περιβάλλον γύρω σας είναι υποστηρικτικό και μπορεί να σας στηρίξει σε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Για τους Αιγόκερους, θέματα που σχετίζονται με τις αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και καλείστε να τα δείτε με ηρεμία και κυρίως υπομονή. Έχετε κατά νου πάντα το πόσο σημαντικό είναι να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες ή εμπόδια όπως αυτή τη στιγμή με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας.

Για τους Υδροχόους, νέα σχέδια και ιδέες έρχονται στο μυαλό σας σήμερα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο ευέλικτα στο άμεσο μέλλον. Σταθείτε σε ότι δημιουργείτε αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας και με την αντικειμενική σας ματιά δώστε τους την πρέπουσα σημασία.

Για τους Ιχθύες, αν νιώθετε πως έχετε παραμελήσει κάτι αυτό το διάστημα, σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα να έρθετε σε επαφή με αυτό και να του δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο. Ξεκουραστείτε από περιττές σκέψεις ή καταστάσεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης.

https://astroguide.gr/