ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη μαζί με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού και ο Ήλιος κοντά στην ανάδρομη Αφροδίτη δεν υπόσχονται μια εύκολη πορεία σήμερα. Τα εμπόδια είναι αρκετά και θα πρέπει να κάνουμε αναθεωρήσεις στους τομείς που τα βρίσκουμε μπροστά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας και ο Ήλιος κοντά στην Αφροδίτη ανάδρομη, σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, φέρνουν αναστάτωση σήμερα. Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά και να είστε έτοιμη/ος για αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις σε τομείς που σας ενδιαφέρει να φέρετε ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, βαθύτερες σκέψεις κάνετε σήμερα με τα πλανητικά δρώμενα σε εξέλιξη, σε τομείς που αφορούν κυρίως βαθύτερες επιθυμίες σας. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρύνεστε. Απεναντίας μετασχηματίστε αυτή την ενέργεια σε παραγωγική καύσιμη ύλη.

Για τους Διδύμους, προσωπικά άλυτα θέματα έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο σήμερα και εσείς καλείστε να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να σπρώξετε τα πράγματα κάτω από το χαλί αλλά θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωπη/ος με θάρρος.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους ενδέχεται σήμερα να πάρουν πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά σας. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και βρείτε τη χρυσή τομή όπου οι αντιθέσεις, σας κάνουν να νιώθετε όπως το εκκρεμές. Είναι σημαντική αυτή η ενέργεια, ώστε να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από περιττά βάρη.

Για τους Λέοντες, δυσκολίες κινητοποιούνται σήμερα στην καθημερινή σας ρουτίνα και ενδέχεται να μην έχετε το ψυχικό σθένος για να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Ωστόσο, ο Άρης σε ευνοϊκή θέση με το ζώδιό σας, αναζωπυρώνει όνειρα και σας δίνει το απαραίτητο θάρρος που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με πίστη προς ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, παρόλο τους προβληματισμούς σας και τις δεύτερες σκέψεις που κάνετε πάνω σε ένα ζήτημα που είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή, διανύετε μια δημιουργική φάση στη ζωή σας. Ταυτιστείτε και εναρμονιστείτε με ότι μπορεί να δυναμώσει την θέληση και την αποφασιστικότητά σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη με τον Χείρωνα απέναντί σας συνδυαστικά με τον Ήλιο κοντά στον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Αφροδίτη ανάδρομη, δεν υπόσχονται πως θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με τον τρόπο που επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει, πως θα πρέπει και εσείς από μέρους σας, να αποφύγετε καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα ας θέλουν να κινείστε με προσοχή χωρίς να βγαίνετε από τα όρια και το πλαίσιο, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Θα πρέπει να αποφύγετε ειδικότερα την επικοινωνία με άτομα τα οποία δεν στηρίζουν τα σχέδιά σας. Μην πάτε γυρεύοντας.

Για τους Τοξότες, μπορεί η Σελήνη στον Κριό να είναι σε ευνοϊκή θέση για εσάς σήμερα αλλά η σύνοδός με τον Χείρωνα δεν αφήνει περιθώρια λάθους. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αξιολογείτε με προσοχή κάθε επόμενο βήμα ειδικά αν αφορά τις αξίες και τα οικονομικά σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος πλησιάζει την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Κριό συναντά τον Χείρωνα σήμερα επηρεάζοντας την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και τον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα. Καλό θα είναι να μην ξεφύγετε από το πλαίσιο, που λειτουργεί τόσο πολύ βοηθητικά στη ζωή σας, ειδικά τέτοιες στιγμές.

Για τους Υδροχόους, βρίσκεστε σε φάση αναθεωρήσεων ειδικά σε ότι φορά τις αξίες, τις πεποιθήσεις σας και την ασφάλεια που νιώθετε στη ζωή σας στο σήμερα. Είστε σε καλό δρόμο αλλά ενδέχεται σήμερα η απογοήτευση να πάρει τα ηνία στις δράσεις σας. Καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Για τους Ιχθύες, αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να αποφύγετε σήμερα είναι να δράσετε παρορμητικά, χωρίς δεύτερη σκέψη. Λάθη ενδέχεται να γίνουν σε αυτή την περίπτωση και να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις, της στιγμής.https://astroguide.gr/