Στις 8 Ιανουαρίου 2022 η ανάδρομη Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ήλιο στις 18° 43’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα βοηθήσει όσους από εμάς δεν έχουμε ακόμα μόνιμο ταίρι αλλά διατηρούμε αισθηματικό ενδιαφέρον για κάποιο άτομο στο να το εκδηλώσουμε και πολύ παραπάνω στο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Όσοι από εμάς βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, γάμο κ.λ.π. θα βιώσουμε αγαπησιάρικες στιγμές με το ταίρι μας κάνοντας όμορφα και δημιουργικά πράγματα από κοινού.


Έκφραση συναισθημάτων και εκδηλώσεις αγάπης!
Η ανάγκη μας να δώσουμε αλλά και φυσικά να λάβουμε αγάπη και στοργή θα μας κάνει περισσότερο τρυφερούς, ρομαντικούς, ζεστούς συναισθηματικά και αφοσιωμένους. Θα θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ακόμα και μέσα από προσφορές αγάπης όπως δώρα, ταξίδια και εκδρομές. Φυσικά, πέρα από τις αισθηματικές μας ανάγκες, η όψη αυτή θα μας κάνει να θέλουμε να περάσουμε όμορφα και με τους δικούς μας ανθρώπους, δηλαδή τους φίλους μας, τα μέλη της οικογένειάς μας και γενικά τους οικείους μας. Γενικά, επειδή η όψη αυτή θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα θα προσελκύουμε, τόσο όμορφες καταστάσεις, όσο και όμορφους ανθρώπους, με την έννοια κυρίως της εσωτερικής ομορφιάς, αυτή της όμορφης ψυχής.

Τέλος, ευνοούνται τα οικονομικά μας, αν και θα κάνουμε κάποια έξοδα τα οποία όμως θα αφορούν τον καλλωπισμό μας, την ανανέωση της εμφάνισής μας, του στυλ ή της καρνταρόμπας μας, τα οποία όμως θα πιάσουν τόπο καθώς θα αισθανόμαστε πιο όμορφοί και πιο γοητευτικοί από ποτέ.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν, όχι μόνο να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους. Γενικά, η δημόσια εικόνα σας θα βελτιωθεί κατά πολύ ενώ οι οικογενειακές σας σχέσεις θα ομαλοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να βάλατε σε μια σειρά τα πλάνα σας και να σχεδιάσετε με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον σας, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το προσωπικό. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα για εσάς ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες και συμβόλαια ενώ ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, θα ευνοήσει την σχέση με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία με άτομα περισσότερο συμβατά με την δική σας ιδιοσυγκρασία κάτι που, όχι μόνο θα σας ευχαριστήσει, αλλά παράλληλα και θα καλυτερεύσει κατά πολύ τα οικονομικά σας. Το πάθος και ο έρωτας θα εισβάλουν δυναμικά στην ζωή σας, ίσως και με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας θα εστιαστεί στις σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Θα ζήσετε όμορφες, τρυφερές αλλά και πολύ ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ενώ, αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία ή θα δεχθείτε την επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν. Θα έχετε μια πρόταση για μια νέα και ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Θα βρείτε εύκολες λύσεις στα καθημερινά σας θέματα, με την όψη αυτή, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας. Επίσης, θα σας απασχολήσει η εξωτερική σας εμφάνιση και, για το λόγο αυτό, θα θελήσετε να προχωρήσετε σε κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές σχετικές με την αναβάθμιση της εικόνας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα όποια αρνητικά σενάρια έχουν παιχτεί στο μυαλό σας και τις όποιες αρνητικές καταστάσεις σας έχουν ταλαιπωρήσει καθώς επίσης και να αφεθείτε στις απολαύσεις της ζωής και τον έρωτα διότι θα έχετε αρκετές σχετικές ευκαιρίες. Ορισμένους θα τους απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικογενειακές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα μάλιστα αν είναι οικονομικής φύσης, ενώ παράλληλα θα βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα μεταξύ εσάς και των οικείων σας. Ορισμένοι, ίσως κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή κάνετε κάποιες σχετικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι το οποίο, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι αναψυχής, θα είναι ευχάριστο και αρκετά πετυχημένο. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας καθώς ο γλυκός και τρυφερός τρόπος που θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας, και παράλληλα τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο με την όψη αυτή. Ωστόσο, θα βρείτε τρόπους να κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας και να έχετε την υλική ή ηθική υποστήριξή τους ή να κάνετε μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία που θα σας αναβαθμίσει στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία κάτι που θα έλξει θετικά συμβάντα στη ζωή σας. Επαγγελματικά, θα αναβαθμιστείτε ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν κατά πολύ. Επιπλέον, ο αυξημένη γοητεία σας μαζί με τον ερωτικό σας μαγνητισμό θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας ή θα σας φέρουν μια νέα σχέση αν είστε ελεύθεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή θα βελτιώσετε το εισόδημά σας στην ήδη υπάρχουσα, ίσως και μέσα από μη φορολογήσιμα χρήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε μια έντονη ερωτικά και γεμάτη πάθος σχέση η οποία όμως θα πρέπει να παραμείνει, τουλάχιστον προς το παρόν, μυστική.

ΙΧΘΥΣ

Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά. Επίσης, η επιθυμία να περάσετε όμορφες στιγμές αλλά και η ανάγκη να βρεθείτε με φίλους θα σας κοινωνικοποιήσει περισσότερο κάτι που θα σας βοηθήσει και στο να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

https://www.myastro.gr/a