ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

Η Σελήνη στον Κριό μέχρι νωρίς το απόγευμα δεν αλλάζει πολύ το σκηνικό των προηγούμενων ημερών. Από το απόγευμα και μετά, με την βοήθεια της Σελήνης στον Ταύρο, οι σκέψεις εναρμονίζονται καλύτερα με τα συναισθήματά μας και είμαστε σε θέση να στηρίξουμε καλύτερα τις αποφάσεις και τα όνειρά μας, χωρίς να μακρηγορούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη νωρίς το απόγευμα αποχωρίζεται το ζώδιό σας δίνοντας την δυνατότητα, στο ζώδιο του Ταύρου, να στηρίξετε καλύτερα τις απόψεις σας, νιώθοντας μεγαλύτερη σιγουριά. Ωστόσο, αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη από νωρίς το απόγευμα και μετά ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας διευκολύνει σε ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περισσότερο δημιουργική/ός.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις δίνουν την σκυτάλη σε πιο γήινες καταστάσεις από τις οποίες μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν σε πολύ πρακτικά πράγματα, χωρίς πολλά λόγια και αερολογίες. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να επεκτείνει την κοινωνικότητά σας και μπορεί να φέρει άμεσα, απτά αποτελέσματα.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Ταύρο από νωρίς το απόγευμα και μετά σας φέρνει σε επαφή με επαγγελματικά ζητήματα και συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορείτε να βάλετε τα προσωπικά σας όρια όπου είναι απαραίτητο. Με τον κατάλληλο τρόπο, τακτική και καλή οργάνωση προχωρήστε τα βήματά σας.

Για τους Παρθένους, υποστηρικτική στα βήματά σας είναι σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου από νωρίς το απόγευμα οπότε αν έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε καλύτερα να το προγραμματίσετε από εκείνη την ώρα και μετά. Καλύτερα να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις ανεξάρτητα αν υπάρχουν κοντά σας άτομα που σας στηρίζουν.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα ζητά την προσοχή σας ειδικά αν συζητήσετε σημαντικά πράγματα με άτομα του περιβάλλοντός σας. Κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά λόγια και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας αν βρεθείτε σε δίλλημα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντί σας από νωρίς το απόγευμα και μετά σας φέρνει σε επαφή με θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ανεξάρτητα τί σκέφτεστε να κάνετε και τί θα ειπωθεί, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλό σας πως η Αφροδίτη ανάδρομη και η δυναμική του Άρη/Ποσειδώνα δεν στηρίζουν μακροχρόνια σχέδια, αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο σας και η σχέση του με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το τοπίο γύρω σας οπότε και τις σκέψεις σας. Σημαντικά πράγματα καλό θα είναι να τα προγραμματίσετε από αύριο και μετά ειδικά αν αφορούν καθημερινές δραστηριότητες ή την εργασία σας.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας να κρατά τα ηνία από άποψη δυναμικής, αναμοχλεύοντας τομείς που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά από νωρίς το απόγευμα και μετά. Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει προσωπική χαρά και παίρνετε ικανοποίηση.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή την περίοδο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να τις οργανώσετε σωστά. Από το απόγευμα και μετά δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής.

Για τους Ιχθύες, οικονομικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή. Συζητήσεις ενδέχεται να προκύψουν σχετικά, από νωρίς το απόγευμα και θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα και με προσαρμοστική διάθεση.https://astroguide.gr/