ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ 

Η Σελήνη σήμερα στο πέρασμά της από τον Ταύρο συναντά τον Ουρανό ενεργοποιώντας την δυσαρμονική σχέση του Κρόνου/Ουρανού και ο Άρης βρίσκεται σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα. Συνδυαστικά, πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται αλλά ενδέχεται να υπάρξει δυσκολία στην έκφρασή τους. Οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση θα είναι δύσκολο να λάβει χώρα και η συμμετοχή του Ερμή θα δυσκολεύει την κατάσταση. Θα πρέπει να προχωρήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα βήματά μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ασχολείστε σήμερα ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να λάβουν χώρα και εσείς καλείστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να δείτε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται να σας θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να κάνετε πράγματα για εσάς την ίδια/τον ίδιο. Μην αφήσετε τα τρέχοντα θέματα να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο που έχετε βάλει αυτή την περίοδο στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα και ενδέχεται να θελήσετε να τις μοιραστείτε με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Είναι μια κίνηση η οποία μπορεί να σας βοηθήσει αλλά και να σας μπερδέψει αν περιμένετε από άλλους να βρουν λύση για εσάς.

Για τους Καρκίνους, μία κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ζητά την προσοχή σας σήμερα. Τα πλανητικά δρώμενα θα είναι υποστηρικτικά μόνο αν μπείτε στην διαδικασία να δείτε όλα τα δεδομένα αντικειμενικά και πρακτικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και προχωρήστε βήμα βήμα. Λάθη μπορεί να λάβουν χώρα αν δεν είστε απόλυτα αφοσιωμένη/ος σε αυτό που κάνετε.

Για τους Παρθένους, μπορεί η καλή θέληση να υπάρχει από μέρους σας αλλά οι καταστάσεις γύρω σας δεν σας αφήνουν σε ησυχία σήμερα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό αλλά μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε.

Για τους Ζυγούς, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις οι οποίες σας αγχώνουν με οποιονδήποτε τρόπο και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο το γνωρίζετε καλά. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε σήμερα ειδικά μακροπρόθεσμα σχέδια.

Για τους Σκορπιούς, προχωρήστε το πρόγραμμά σας σήμερα κατά βούληση και σταθείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις. Οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να τα αποφύγετε ή να πάρετε και την γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενεργειακά μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την προβολή σας και την σύνδεσή σας με τον κόσμο γύρω σας. Ένα εργασιακό θέμα ή ζήτημα ρουτίνας μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζετε.

Για τους Αιγόκερους, αρκετά δημιουργική ημέρα η σημερινή αν μπορέσετε να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και ασχοληθείτε με ότι έχετε στην καρδιά σας. Δεύτερες σκέψεις θα υπάρξουν αλλά είστε σε θέση να εξετάσετε τα πράγματα αντικειμενικά.

Για τους Υδροχόους, πολύ προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καλό θα είναι να τα δείτε μια άλλη στιγμή. Σήμερα αφιερώστε χρόνο σε κάτι που σχετίζεται με την κοινωνικότητά σας.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία με τους άλλους σήμερα ενδέχεται να μην είναι πολύ εύκολη ή να μην μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας, όπως θα θέλατε. Σταθείτε σε αντικειμενικά πράγματα

https://astroguide.gr/