ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ 

Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό, λίγο πριν αρχίσει την ανάδρομή του πορεία ο Ερμής, μας φέρνει σκέψεις και νέες ιδέες για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε μία κατάσταση, η οποία δεν είναι πια λειτουργική στη ζωή μας. Υποστηρικτικά, η θετική σχέση της Σελήνης με Ήλιο/Αφροδίτη/Πλούτωνα μας βοηθά να στηρίξουμε την στάση μας με επιχειρήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σκέψεις κινητοποιούνται αυτή τη στιγμή για πράγματα και υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά σας. Αλλαγές είναι απαραίτητο να λάβουν χώρα και να επανεξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους σκέφτεστε να λύσετε αυτά τα ζητήματα. Η εύνοια υπάρχει.

Για τους Ταύρους, μια δημιουργική περίοδος ξεκινά για εσάς αρκεί να μπείτε στην διαδικασία αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών. Αλλαγές χρειάζεται να λάβουν χώρα και να κάνετε πράγματα μέσα από τα οποία θα μπορέσετε να εδραιωθείτε περισσότερο στον τομέα που ασχολείστε.

Για τους Διδύμους, μπορεί αυτή τη στιγμή να μπείτε σε διλλήματα ή να είστε ήδη προβληματισμένη/ος σχετικά με ένα ζήτημα αρκετά προσωπικό. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να επανεξετάσετε τα δεδομένα και να αρχίσετε να βρίσκετε δημιουργικές διεξόδους.

Για τους Καρκίνους, ενδέχεται αυτή την στιγμή να νιώσετε κούραση ειδικά σε ψυχικό επίπεδο ή λόγω συνθηκών να είστε απογοητεύμενη/ος με την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει. Το επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά.

Για τους Λέοντες, είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς η συγκεκριμένη που διανύουμε και πολλά πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους. Προσπαθήστε να είστε σταθερή/ός στα βήματα που κάνετε και μπείτε στην διαδικασία να κάνετε δεύτερες σκέψεις για πράγματα τα οποία σας απασχολούν.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχεται στο προσκήνιο για να την επανεξετάσετε. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές και πολύ βοηθητικές ώστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να τις εμπεριέχετε σε αυτήν την κατάσταση, δημιουργικά.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας είναι πάρα πολύ έντονα κινητοποιημένη αυτή την στιγμή. Δώστε ότι καλύτερο έχετε προς αυτή την οδό και είναι σίγουρο πως μέσα από αλλαγές και απαραίτητες αναθεωρήσεις θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Μην απογοητεύεστε.

Για τους Σκορπιούς, άλλοι άνθρωποι και συνεργάτες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν βοηθητικά αυτή την στιγμή σε κάτι που σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε έτοιμη/ος να κάνετε απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές ώστε να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα.

Για τους Τοξότες, σχέσεις με συνεργάτες, με συγγενείς ή άτομα στο άμεσο περιβάλλον σας αυτή τη στιγμή ενδέχεται να σας απασχολήσουν, παίρνοντας χρόνο από το πρόγραμμά σας. Είναι κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα όρια και το απαραίτητο πλαίσιο ώστε να νιώσετε όσο ελεύθερη/ος θα θέλατε.

Για τους Αιγόκερους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν δημιουργικό περιεχόμενο και μπορούν να γεννήσουν νέα ενδεχόμενα και προοπτικές. Ωστόσο, μείνετε μακρυά από συζητήσεις και δράσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια ενδέχεται να κινητοποιηθούν αυτή τη στιγμή. Κάντε ότι νομίζετε καλύτερο αλλά μην παραμελήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Για τους Ιχθύες, ο Δίας στο ζώδιο σας, φέρνει αέρα ανανέωσης και αυτό θα διαρκέσει όλο τον χρόνο, ενεργώντας λυτρωτικά εκείνες τις στιγμές που θα απογοητεύεστε για οποιονδήποτε λόγο. Τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας σπρώχνουν να κάνετε απαραίτητες αλλαγές για να νιώσετε περισσότερο οικεία σε ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον για εσάς.https://astroguide.gr/