ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – 

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μας δίνει μια γεύση σχετικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μιας και είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων. Σκέψεις και συζητήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή θα μας απασχολήσουν για το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα και γενικότερα η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας, γίνεται σημαντική με κάποιον τρόπο. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε ότι μπορεί να αυξήσει κυρίως την δημοτικότητά και κοινωνικότητά σας.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα κινητοποιούνται έντονα αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό για εσάς να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τομέα. Είτε για να καλυτερεύσετε την οικονομική σας κατάσταση είτε για να αισθανθείτε περισσότερο δυνατή/ός και ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει σκέψεις σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά προς τακτοποίηση ή ξυπνά ξεχασμένα όνειρα σήμερα. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εσάς να μπορέσετε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και να προβείτε σε αναθεωρήσεις όπου χρειάζεται.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες, ότι αφορά την κοινωνικότητά σας και την στήριξη από ανθρώπους δίπλα σας είναι προς συζήτηση αυτή τη στιγμή. Για να προχωρήσετε τα βήματά σας θα χρειαστεί να κάνετε μια επανεξέταση των δεδομένων αλλά το σημαντικότερο είναι να νιώσετε κύριος του εαυτού σας.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτή την περίοδο και ο Ερμής ανάδρομος θα σας βοηθήσει στην απαραίτητη διεργασία που χρειάζεται πρώτα να γίνει. Σήμερα σκεφτείτε με ποίον τρόπο το κοινωνικό σας περιβάλλον θα μπορέσει να στηρίξει τις κινήσεις σας.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία και συνδυαστικά με την Σελήνη στους Διδύμους σήμερα ενδέχεται να βρίσκεστε σε αναβρασμό. Μέσα από σκέψεις και νέες ιδέες είναι σίγουρο πως θα βρείτε την καλύτερη λύση σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα αλλά θα χρειαστεί εκτός της επιμονής σας να έχετε και υπομονή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις σε σας σχετικά με εγχειρήματα που ασχολείστε αυτή την περίοδο. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αλλά η θέση του είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και ότι νιώθετε πως έχει μείνει πίσω από πλευράς επέκτασης.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά και να αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας μπερδέψουν. Έχετε κατά νου πως όλα θα γίνουν και θα μπουν σε μία σειρά αλλά στον χρόνο τους, χωρίς βιασύνη ή παρεμβάσεις.

Για τους Τοξότες, δώστε χώρο σήμερα σε επικοινωνιακά ζητήματα είτε αφορά κάτι προσωπικό είτε κάτι που σχετίζεστε έμμεσα. Αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες γνωρίζετε εξαρχής πως υπάρχει η πιθανότητα να σας αποθαρρύνουν ή να σας μπερδέψουν.

Για τους Αιγόκερους, ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα και θα πρέπει να του δώσετε χρόνο. Δεν είναι σίγουρο πως θα λυθεί σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες που θα χρειαστεί να κάνετε, θα μπει σε μία σειρά.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα θα σας δώσει μία γεύση σχετικά με τα θέματα που θα ασχοληθείτε το επόμενο διάστημα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας. Αναπροσαρμογές θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε καλύτερα με το περιβάλλον γύρω σας αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας.

Για τους Ιχθύες, συντονιστείτε με τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας σήμερα και είναι σίγουρο πως η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός στα βήματά σας. Δώστε χώρο στις σκέψεις που κάνετε ειδικά σήμερα και αύριο. https://astroguide.gr/