ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ 

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι από τον Άρη μέχρι το αργά το απόγευμα, ο Ερμής ανάδρομος και ο Ήλιος κοντά στον Πλούτωνα φέρνουν έντονη κινητικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι αυτή τη στιγμή για να τα εξετάσετε εκ νέου. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με όλα τα δεδομένα και να έχετε αντικειμενικές προσδοκίες.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε ξανά θέματα που σχετίζονται με τους στόχους σας. Ναι, στις αλλαγές και αναπροσαρμογές αλλά πάντα με κέντρο αυτούς. Εστιάστε σε ότι μπορείτε να κάνετε πράξη στο σήμερα.

Για τους Διδύμους, το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει έντονα αυτή τη στιγμή μιας και συνδέεστε άμεσα με τις συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι να δίνετε χρόνο σε ότι κινητοποιείται ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός και σίγουρη/ος για τις κινήσεις σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα πάρτε τον χρόνο σας και απομακρυνθείτε από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας αγχώσει. Όλα θα γίνουν, στον δικό τους χρόνο και εσείς καλό θα είναι να επέμβετε στην εξέλιξή τους.

Για τους Λέοντες, ένα κοινωνικό ζήτημα ή σχέση με ομάδες κινητοποιείται αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να το εξετάσετε με ηρεμία και σύνεση. Η συνεργασία και επαφή με άλλους ανθρώπους θα πρέπει επίσης να γίνει με προσοχή.

Για τους Παρθένους, ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και καριέρα ζητά την προσοχή σας ειδικά αυτές τις ημέρες. Κάντε ότι έχετε προγραμματίσει αλλά καλό θα είναι να είστε πολύ καλά προετοιμασμένη/ος και σίγουρη/ος για τις επιλογές σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να βρείτε την καλύτερη δυνατή ισορροπία ανάμεσα σε πράγματα που θέλετε να κάνετε και πράγματα που μπορείτε πρακτικά να κάνετε. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με φειδώ ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε πλεύση αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο εκτός και αν είναι ο σωστός τρόπος. Αυτό σημαίνει πως η συνεργασία και η καλή επικοινωνία θα καθορίσουν την οδό που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα και δεν είναι πολύ βοηθητικά αν επιλέξετε να κινηθείτε παρορμητικά. Μπορείτε να προχωρήσετε αυτόνομα αλλά με καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας όσο πιο αργά και με σταθερά βήματα μπορείτε. Ενδέχεται να μην ευθύνεστε εσείς για λάθη που μπορεί να γίνουν αλλά αν προχωρήσετε αργά θα είστε σε θέση να μπορέσετε ευκολότερα να ελέγξετε τις καταστάσεις.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής άρχισε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας φέρνοντας θέματα και καταστάσεις προς εκ νέου αξιολόγηση. Παραμείνετε σε αυτή την οδό πριν αποφασίσετε να κάνετε νέα βήματα μπροστά.

Για τους Ιχθύες, ένα οικογενειακό ή πολύ προσωπικό θέμα ενδέχεται να σας απασχολήσει και θα πρέπει να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Κινηθείτε με ευελιξία και αποφύγετε ότι μπορεί να σας αγχώσει σήμερα. https://astroguide.gr/