ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 

Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία ταυτόχρονα με την σύνοδο Ήλιου/Πλούτωνα δημιουργούν μια έντονη πλανητική δυναμική η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη σήμερα. Η «μεταμόρφωση» είναι το βασικό στοιχείο και για να επιτευχθεί θα πρέπει να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό στη ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό να εστιάσετε την ενέργεια σας και να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σας ή έναν σκοπό ζωής που είναι κινητοποιημένος αυτή τη στιγμή. Αναθεωρήστε σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους στο κοινωνικό σας περίγυρο.

Για τους Ταύρους, πολύ καλή στιγμή για να δείτε ξανά ζητήματα που αφορούν τις σπουδές σας, οτιδήποτε αφορά ανώτερη εκπαίδευση και γενικότερα ότι μπορεί να σας δώσει ώθηση να επεκταθείτε. Τελειοποιείστε και αναδείξτε τα ταλέντα σας.

Για τους Διδύμους, μπορεί κάποιες εσωτερικές διεργασίες να μην είναι τόσο εύκολο να γίνουν αλλά κάποιες από αυτές επιβάλλονται να γίνουν στο σήμερα. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος και θα μπορέσετε να κάνετε τα βήματά σας με μεγαλύτερη ελευθερία.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι σας, σας βάζει να κάνετε ένα crash test στις σχέσεις και τις συνδέσεις σας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά αν θελήσετε να δείτε εκ νέου καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και να τις ολοκληρώσετε.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής, ο οποίος έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία του απέναντί σας μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Αν δεν νιώθετε έτοιμη/ος ή κατάλληλα προετοιμασμένη/ος καλύτερα μην πάτε γυρεύοντας, ειδικά σήμερα.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε ιδιαίτερα φορτωμένο το πρόγραμμά σας, ακόμη και υπό μορφή σκέψεων ή να θέλετε να είχατε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Είναι αλήθεια πως οι πλανητικές δυναμικές πιέζουν από διάφορες πλευρές αλλά καλό είναι να βρείτε χρόνο για εσάς.

Για τους Ζυγούς, δύσκολη ημέρα η σημερινή γιαυτό καλύτερα να μην ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα. Βάλτε προτεραιότητες, οργανώστε το πρόγραμμά σας και υπολογίστε τον αστάθμιστο παράγοντα (Ερμής ανάδρομος) ο οποίος μπορεί να φέρει ανατροπές ή καθυστερήσεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία γνωρίζετε καλά πώς να τα διαχειριστείτε. Οτιδήποτε καινούργιο ή πολύπλοκο καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή, να έχετε οργανωθεί πιο καλά και να έχετε μελετήσει όλα τα δεδομένα.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να κάνετε συναλλαγές. Επίσης, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε καλά τις περιστάσεις πριν πάρετε αποφάσεις ή κάνετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντί σας, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθος κινήσεις σήμερα. Ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους, με προσοχή τα βήματά σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας φέρνει πολλές σκέψεις και αναθεωρήσεις σχετικά με το σενάριο της ζωής στο σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να τα δείτε όλα μέσα σε μια ημέρα. Πάρτε το χρόνο σας και καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα σας, μετά από 20 ημέρες περίπου.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικό επίπεδο δρουν οι πλανητικές δυναμικές αυτή τη στιγμή και σας βοηθούν να εναρμονιστείτε με τις περιστάσεις. Φίλοι είναι κοντά σας και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βοηθηθείτε στα βήματα που θα θελήσετε να κάνετε.

https://astroguide.gr/