ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ/ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ 

Αύριο το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Η ενέργειά της είναι ιδιαίτερα δυνατή σήμερα ιδιαίτερα όσο πλησιάζει το βράδυ. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία βοηθούν και δίνουν την ευκαιρία να ισορροπήσουμε μέσα από διαπραγματεύσεις και να φροντίσουμε τον εαυτό μας την ίδια στιγμή που βρισκόμαστε στην πορεία προς τους στόχους μας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται σε παρορμητικό άξονα οπότε Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, ειδικά των τελευταίων ημερών είναι στο επίκεντρο της δυναμικής. Ωστόσο όλοι κάπου έχουμε τα συγκεκριμένα ζώδια είτε δια πλανητών είτε δια σημείων στο ωροσκόπιό μας οπότε η Πανσέληνος μας επηρεάζει όλους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί κυρίως προσωπικά και επαγγελματικά θέματα βοηθώντας σας να αλλάξετε ή να διορθώσετε καταστάσεις που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς. Είναι σημαντικό να δείτε κατά πόσο οι προσδοκίες σας αντανακλούν τις βαθύτερές σας επιθυμίες και να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και οτιδήποτε νιώθετε πως σας βγάζει έξω από την ζώνη άνεσης. Δείτε τα πράγματα από διαφορετικές σκοπιές και ανοίξτε το βηματισμό σας προς κατευθύνσεις οι οποίες βοηθούν στην προσωπική σας επέκταση.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα φέρνει στην επιφάνεια η συγκεκριμένη Πανσέληνος μαζί όμως με φόβους και ανασφάλειες που καλείστε να εμπεριέχετε παραγωγικά. Σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την προσωπική σας αναγέννηση και να κινηθείτε προς την οδό που φέρνει περισσότερη αυτονομία στη ζωή σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, πολύ έντονη η συγκεκριμένη Πανσέληνος μιας και συνδέεστε άμεσα με θέματα που αφορούν τις συνδέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας και τις συνεργασίες σας. Είναι η καταλληλότερη στιγμή, πάντα με κέντρο την προσωπική σας αυτονομία και ελευθερία, να μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε παραγωγικά με τους άλλους, βελτιώνοντας την εικόνα και προβολή σας.

Για τους Λέοντες, σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία εστιάζει την δυναμική της η συγκεκριμένη Πανσέληνος, φέρνοντας στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Κάντε απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν τόσο σε ψυχικό επίπεδο όσο και σε σωματικό και απομακρύνετε κάθε περιττό βάρος από τους ώμους σας.

Για τους Παρθένους, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να βρείτε λύσεις και να φέρετε πρόοδο μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα που είναι ήδη ανοιχτά ή έρχονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Νέοι τρόποι αυτό-έκφρασης θα σας αναζωογονήσουν σε όλα τα επίπεδα. Σχέσεις και δραστηριότητες με παιδιά ευνοούνται.

Για τους Ζυγούς, έξτρα ευθύνες και δραστηριότητες οι οποίες ζητούν την μέγιστη προσοχή σας φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος και θα πρέπει να οργανωθείτε καλά. Κινηθείτε με διπλωματία και ευελιξία όπου πιστεύετε πως η πίεση που νιώθετε ενδέχεται να φέρει αντίθετα αποτελέσματα, ωστόσο, παραμείνετε ενεργή/ός σε μια δημιουργική οδό.

Για τους Σκορπιούς, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να κινηθείτε σε διαφορετικούς δρόμους ταυτόχρονα, ανακαλύπτοντας νέα εδάφη και δυνατότητες επέκτασης. Είναι μια περίοδος προκλήσεων, είναι αλήθεια, αλλά είναι επίσης αλήθεια πως μέσα από την κερδισμένη εμπειρία, την επιμονή και υπομονή σας μπορείτε να είστε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα τις δυναμικές που δημιουργούν οι ανάδρομοι πλανήτες και η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο παρορμητισμός σας, την στιγμή που βρίσκεστε μπροστά σε μια δυσκολία ή εμπόδιο. Παραμείνετε συγκροτημένη/ος στην οδό της επιλογής σας.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα μιας και συνδέεστε άμεσα με τις πλανητικές δυναμικές γενικότερα αυτή την περίοδο. Το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από εσάς είναι να μπορέσετε να ταιριάξετε όσο το δυνατόν καλύτερα με τα δεδομένα, τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες που δίνονται αυτή τη στιγμή, με θάρρος και επιμονή.

Για τους Υδροχόους, αυτή τη στιγμή με τις πλανητικές δυναμικές και την συγκεκριμένη Πανσέληνο μπορεί να νιώθετε βαρύ φορτίο στους ώμους σας ή οι πολλές σκέψεις να σας έχουν μπερδέψει. Ότι και αν είναι κινητοποιημένο στο ζωή σας στο σήμερα, μην πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις. Απεναντίας, πάρτε το χρόνο σας, σεβαστείτε τις ανάγκες σας και ταξινομήστε τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, νέα δεδομένα και νέους ανθρώπους φέρνουν η συγκεκριμένη Πανσέληνος και οι πλανητικές δυναμικές αυτή την περίοδο. Δώστε προτεραιότητες, ταξινομήστε τις σκέψεις σας και στοχαστείτε σε ότι μπορεί να βελτιώσει την αυτό-εξέλιξή σας στο σήμερα της ζωής σας. https://astroguide.gr/