Η Σελήνη στον Λέοντα λίγο μετά την Πανσέληνο αλλάζει γρήγορα το πλανητικό ενεργειακό που έχει δημιουργήσει. Η ανησυχία και η αβεβαιότητα υπάρχουν λόγω των Ερμή και Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία ωστόσο νιώθουμε ταυτόχρονα πως μπορούμε να είμαστε κύριοι του εαυτού μας και να πάρουμε τα ηνία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που είναι ευχάριστο και έχει περιθώρια επέκτασης, είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό με θέρμη αλλά χωρίς να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Η δύναμη της θέλησης σας είναι αρκετή.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα πλανητικά δεδομένα να σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα αλλά υπάρχει σίγουρα ένα θετικό στοιχείο σε αυτή την διαδικασία. Να τοποθετήσετε αυτές τις σκέψεις/εμπνεύσεις μέσα σε ένα ενήλικο πλαίσιο ώστε να δημιουργηθούν ή να προχωρήσουν προοπτικές που θα σας φέρουν χαρά στο άμεσο μέλλον.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε ή να φέρετε πάλι στην επιφάνεια μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας δώσει προσωπική ικανοποίηση. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά με την ευελιξία σας μπορείτε να τις κρατήσετε όπου νιώθετε πως χρειάζεται.

Για τους Καρκίνους, κάντε μία στάση σήμερα και δείτε τις καταστάσεις περισσότερο από την αντικειμενική τους πλευρά. Γνωρίζετε τί είναι σωστό και τί λάθος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανωθείτε σωστά ανάλογα τις περιστάσεις και κατά περίπτωση.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν και σας βοηθούν να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε στους ανθρώπους γύρω σας. Η δεκτικότητά και η καλοσύνη σας θα είναι τα κλειδιά για να το πετύχετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα αρκεί να κατανοήσετε και να θελήσετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Απομονώστε εκείνες τις σκέψεις οι οποίες αντικειμενικά δεν σας βοηθούν και δεν διευκολύνουν την οδό προς τον στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, μπορεί αυτή τη στιγμή να έρχεστε αντιμέτωπη/ος με διλλήματα αλλά υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Οποιαδήποτε ισορροπία και δίκαιη στάση ζητάτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από εσάς την ίδια/τον ίδιο. Γίνεται το φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί ο συνδυασμός της εργασίας σας με την προσωπική ευχαρίστηση και ξεκούραση να φαντάζει δύσκολος αυτή τη στιγμή αλλά είναι αλήθεια πως είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να σταθείτε σε ένα σημείο. Το μυαλό σας τρέχει και εσείς καλείστε να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο ρυθμό. Κάτι σημαντικό θα βγει από αυτή την διαδικασία.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι ημέρα να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν και επεκτείνουν τους ορίζοντές σας γιαυτό μην την σπαταλήσετε σε κάτι που μπορεί να σας κρατήσει μακρυά. Κάντε οτιδήποτε γεμίζει το μυαλό σας με νέες ιδέες και κυρίως με όμορφες εικόνες που θα σας χαλαρώσουν.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κερδίσετε το πλεονέκτημα σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα και καιρό. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη για λίγο ότι σας φορτίζει συναισθηματικά και να ασχοληθείτε με ότι αντικειμενικά έχει ουσία και νόημα.

Για τους Υδροχόους, αν καταφέρετε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σήμερα απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις με άλλους ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας, θα βγείτε κερδισμένη/ος. Επίσης, δεν θα πρέπει να βγείτε εκτός πλαισίου αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε πως οι αναβολές ή οι καθυστερήσεις αυτή την περίοδο σας απομακρύνουν από τους στόχους σας αλλά δεν είναι αλήθεια. Απλά, σας δίνεται η ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε πιο σωστά και περισσότερο κατάλληλα στην οδό της επιλογής σας.https://astroguide.gr/