facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22/01/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

 ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη στην Παρθένο και οι όψεις της με Άρη και Ποσειδώνα σήμερα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρουν σύγχυση στις σκέψεις μας. Καλό θα είναι να μην προβούμε σε βιαστικά συμπεράσματα ή δράσεις τις οποίες δεν έχουμε οργανώσει κατάλληλα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα το οποίο είναι ανοιχτό στην καθημερινότητά σας. Είτε αφορά μια δραστηριότητα είτε την εργασία σας, προχωρήστε με σταθερά βήματα έχοντας κατά νου τον αστάθμιστο παράγοντα που μπορεί να αλλάξει ή να επιβραδύνει τα σχέδιά σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στην Παρθένο λειτουργεί υποστηρικτικά σε ότι θελήσετε να κάνετε σήμερα αρκεί να σχετίζεται με μια δραστηριότητα η οποία είναι γειωμένη. Η φαντασία σας θα λειτουργήσει βοηθητικά, αλλά μόνο σε κάτι το οποίο έχει βάσεις και γερά στηρίγματα.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής ενδέχεται σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια προς σκέψη και διεκπεραίωση. Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα και μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία εύκολα διορθώνονται.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Καλό θα είναι όμως να κρατήσετε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια ή μακροχρόνιες υποσχέσεις.

Για τους Λέοντες, καλό θα ήταν σήμερα να μην δώσετε πολύ σημασία σε πράγματα τα οποία θα δείτε στο τέλος πως είναι ανούσια. Αν προκύψει κάποιο οικονομικό ζήτημα σταθείτε στις λεπτομέρειες και μην πάρετε αποφάσεις σήμερα.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας. Οι υπόλοιπες δυναμικές δεν είναι βοηθητικές αν η βιασύνη λάβει χώρα, γιαυτό προχωρήσετε βήμα βήμα.

Για τους Ζυγούς, διάφορα πράγματα σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις και θα πρέπει να κρατήσετε τον πλήρη έλεγχο. Αυτό σημαίνει στην πράξη πως για να κάνετε ένα επόμενο βήμα σε κάτι που θέλετε θα πρέπει πρώτα να έχετε εξετάσει όλα τα δεδομένα λεπτομερώς.

Για τους Σκορπιούς, μηνύματα έρχονται σήμερα από το περιβάλλον γύρω σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Συναντήσεις με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε και εκτιμάτε μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε ή νέες ιδέες να ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Ωστόσο, κάντε καλή εκτίμηση των όσων ειπωθούν και ταξινομήστε τα σωστά.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε ή να κάνετε δράσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας γιατί ενδέχεται το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που προσδοκάτε. Αντιθέτως, ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι γήινο και πάρτε γενικότερα τον χρόνο σας πριν κάνετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές αν αποφασίσετε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι χρήσιμο, απτό και εξελίξιμο. Απομονώστε τον γύρω θόρυβο και οτιδήποτε δεν έχει περιθώριο εξέλιξης, στο σήμερα, και αφιερώστε χρόνο σε εκείνο που σας ευχαριστεί και σας γεμίζει.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς επιτήρηση. Ακόμη και αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, εσείς με τον τρόπο σας, θα πρέπει να είστε από κοντά, να παρατηρείτε, ακόμη και αν δεν μπορείτε να επέμβετε στην διαδικασία.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι σήμερα εύκολα σας παρασύρουν σε έναν ιδεατό κόσμο. Αν είστε καλλιτέχνης ή ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό είναι πολύ καλή στιγμή για να έχετε εμπνεύσεις. Αν όχι, βάλτε όρια και πλαίσιο ώστε να μην χάσετε τον έλεγχο μίας κατάστασης που σας ενδιαφέρει.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.