Η ΤΑΣΗ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ 

Η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τους Αφροδίτη/Δία/Ποσειδώνα σήμερα δρα ευεργετικά όπου η ισορροπία είναι ο στόχος. Η διαίσθησή μας μπορεί να γίνει αρωγός με γενναιόδωρη και καλοπροαίρετη τάση στις κινήσεις μας και να δείξουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες των ανθρώπων που έχουμε κοντά μας. Εδώ, θα χρειαστεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και η τάση εξιδανίκευσης είναι παρούσα και η συμμετοχή του Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει αμφιθυμία. Βρείτε κατάλληλο δημιουργικό έργο να διοχετεύσετε την ενέργεια σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν κυρίως ψυχικά. Δώστε την ενέργειά σας όπου νιώθετε πως η ανταμοιβή θα είναι επάξια των προσδοκιών σας.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική ειδικότερα σε ότι αφορά κοινωνικά θέματα και ομάδες ατόμων. Δείξτε τις ικανότητές σας μέσα από τις δράσεις σας και περάστε τα μηνύματά σας εκεί που είστε σίγουρη/ος πως θα ακουστούν.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν υπάρχει μονόδρομος όποιον δρόμο και αν επιλέξετε να ακολουθήσετε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα μέχρι νωρίς το απόγευμα είναι οικονομικά θέματα τα οποία χρειάζονται ηρεμία και καλή οργάνωση στην διευθέτησή τους.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι σας σπρώχνει να δώσετε την ενέργειά σας κυρίως σε προσωπικά σας ζητήματα. Από το μεσημέρι και μετά οι αξίες έρχονται στην πρώτη γραμμή ζητώντας να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό και λογική χροιά.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά αλλάζει την διάθεσή σας προς το καλύτερο και σας δίνει την εύνοια να ασχοληθείτε με ότι ποθεί η καρδιά σας. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα έντονες σήμερα, φέρνοντας νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο.

Για τους Παρθένους, μία ιδιαίτερα στοχαστική ημέρα η σημερινή για εσάς μιας και θα χρειαστεί να σκέφτεστε καλά τις κινήσεις σας πριν τις πραγματοποιήσετε. Θα πρέπει να επικεντρώνεστε στον λόγο που κάνετε αυτό που κάνετε και στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε να φέρετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατευθύνεστε στην σωστή οδό.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν κυρίως από το μεσημέρι και μετά και θα είστε σε πλεονεκτική θέση αν κάνετε σωστές επιλογές. Η εύνοια υπάρχει αλλά θα πρέπει να επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θέλετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας ή τους ανθρώπους που θέλετε να συνεργαστείτε πάνω σε ένα εγχείρημα.

Για τους Σκορπιούς, ένα εργασιακό θέμα είναι ανοιχτό προς διεκπεραίωση στο οποίο σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας. Η ανάγκη να επιτύχετε και να βάλετε τα πράγματα στην σειρά που θέλετε θα είναι η κινητήριος δύναμή σας, κάτι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να προχωρήσετε κατά βούληση, ανεξάρτητα τις αντιρρήσεις ή τα εμπόδια.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα η διαίσθησή σας και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στις σκέψεις και στις δράσεις σας. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά οι εμπνεύσεις θα είναι υποστηρικτικές σε ότι έχετε στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θέλετε να προχωρήσει δημιουργικά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντί σας μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται να δημιουργεί προκλήσεις σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Από το απόγευμα και μετά θα μπείτε σε μία διαφορετική κατάσταση. Θα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά πιο είναι το ενήλικο όφελος για εσάς και πώς θα ήταν καλύτερα να πορευτείτε.

Για τους Υδροχόους, μέχρι το μεσημέρι ασχολείστε με τα τρέχοντα και ότι είναι ανοιχτό προς τακτοποίηση αυτή τη στιγμή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Καλό θα είναι να μην αφήσετε συναισθηματισμούς να επηρεάσουν την κρίση σας. Από το απόγευμα και μετά τα πράγματα αλλάζουν και η ανάγκη να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που έχετε κοντά σας θα κινεί τα βήματά σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μέχρι το μεσημέρι δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας γεμίζει και σας δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Μία κατάσταση πιο χαλαρή η οποία αλλάζει από το απόγευμα και μετά, μιας και η ανάγκη να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε σας βάζει στην διαδικασία να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.https://astroguide.gr/