facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8/05/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 

Η Σελήνη στον Λέοντα σε δυσαρμονική σχέση με τους Ήλιο/Ουρανό σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μια σύγκρουση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών αναγκών. Θα πρέπει να εξετάσουμε τα πράγματα από όλες τις πλευρές, να εμπιστευτούμε τα συναισθήματά μας την ίδια στιγμή που θα είμαστε διεκδικητικοί προς τους στόχους μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια βαθύτερη επιθυμία σας έρχεται στην επιφάνεια σήμερα η οποία ενδέχεται να είναι κόντρα με αξίες και παγιωμένες πεποιθήσεις. Μετρήστε τα πράγματα από όλες τις πτυχές και προσπαθήστε να κάνετε τον καλύτερο συνδυασμό.

Για τους Ταύρους, προσωπικά ζητήματα ενδέχεται σήμερα να σας βάλουν σε διλλήματα γιαυτό θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω για να υπάρξει χρόνος να σκεφτείτε καλά. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα είναι βοηθητικές και θα πρέπει επίσης να κινηθείτε με ευελιξία ανάλογα την περίσταση.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε θέματα που ψάχνετε λύση ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά διαλλακτική/ός. Η επιμονή σε κάτι που βλέπετε πως δεν οδηγεί κάπου θετικά δεν θα είναι η κατάλληλη διαδρομή για να την ακολουθήσετε.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και εσείς θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση. Φίλοι, ομοϊδεάτες και άτομα που βρίσκονται σε ομάδες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αν το θελήσετε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να τα κάνετε με τον δικό σας απόλυτο τρόπο. Δώστε χώρο σε εναλλακτικές λύσεις που σας προτείνουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε.

Για τους Παρθένους, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Ακόμη και αν δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα, δώστε τους χώρο και μην τις βάλετε στο χρονοντούλαπο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και να πάρετε βοήθεια από συνεργάτες και άτομα που ανήκουν σε ομάδες. Αυτό που θα χρειαστεί ωστόσο είναι να είστε σε επαφή με ότι είναι σημαντικό για εσάς και να πορευτείτε έχοντας αυτό κατά νου.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές ενδέχεται σήμερα να σας φορτίσουν και να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε. Αυτό που θα μπορούσε να λειτουργήσει βοηθητικά είναι να επιμείνετε σε αυτό που πρεσβεύετε χωρίς να δώσετε πολλές εξηγήσεις ή να μπείτε στην διαδικασία να απολογηθείτε.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και πιθανά να μην είναι εύκολο να βρείτε την σωστή ισορροπία ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και των άλλων. Εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς, πορευτείτε κατά βούληση και όπως σας παροτρύνει η διαίσθησή σας.

Για τους Αιγόκερους, βαθύτερες εσωτερικές διεργασίες γίνονται αυτή τη στιγμή οι οποίες θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε πιο σωστά με τις επιθυμίες σας και τους τρόπους με τους οποίους θα τις πραγματοποιήσετε. Βάλτε κάτω τα πράγματα και μελετήστε τα με το χέρι στην καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας, σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες και γενικότερα με τομείς που η όποια σύνδεση είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό. Είναι σίγουρο πως θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά για να εμπνεύσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας θα πρέπει αν είστε διαλλακτική/ός και κυρίως συμπονετική/ός.

Για τους Ιχθύες, οι καθημερινές δραστηριότητές σας παίρνουν χρόνο με κάποιον τρόπο σήμερα από το πρόγραμμα σας. Δώστε την ενέργειά σας σε ότι σας εμπνέει και κυρίως σε ότι μπορεί το άμεσο περιβάλλον σας να λειτουργήσει βοηθητικά και υποστηρικτικά.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.