ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΗΡΕΜΕΙ 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα ωθώντας μας να ασχοληθούμε με οτιδήποτε ομορφαίνει αυτό που μας πλαισιώνει. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι λόγω του Ερμή ανάδρομου και με διάθεση να κρατηθούν οι ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα ζητώντας να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά τις συνδέσεις και τις φιλίες σας. Ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε προσπαθήστε να είναι ποιοτικός και αφήστε τους άλλους να πουν αυτά που νιώθουν χωρίς κριτική.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα που αφορά και είναι ενεργό στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Μέσα από την καλή επικοινωνία μπορούν να λυθούν πολλά θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Κρατήστε μια διαλλακτική στάση.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος κινείται στο ζώδιό σας φέρνοντας πολλές νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν κυρίως το τελευταίο 4μηνο. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα μιας και η ανάδρομή του πορεία είναι μόλις στην αρχή.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν έρθει στο προσκήνιο λόγω του Ερμή ανάδρομου και είναι σίγουρο πως θέλετε να τις ταξινομήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο αντικειμενικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά αρκεί να δώσετε χώρο στις καταστάσεις που είναι ανοιχτές. Μπορεί να έχετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας ωστόσο θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε νέα δεδομένα που κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες.

Για τους Παρθένους, ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ή γενικότερα με πράγματα ή ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς κινητοποιείται σήμερα. Βάλτε νερό στο κρασί σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς να παρέμβετε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας με τον Δία απέναντι μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να ζητήσετε ότι δικαιούστε και αυτό είναι πολύ καλό. Ωστόσο, λόγω των υπόλοιπων πλανητικών δυναμικών προσέξτε γιατί η υπερβολή εύκολα μπορεί να σας απομακρύνει από τον ρεαλιστικό σας στόχο.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να ζήσετε προσωπικές στιγμές θα είναι έντονη σήμερα ακόμη και αν αυτό σημαίνει να είστε απλά κάπου ήσυχα με τον εαυτό σας. Αφήστε στην άκρη σκέψεις που δεν είναι της παρούσης ή που δεν οδηγούν πουθενά στο σήμερα και δώστε την ενέργειά σας σε κάτι που σας ευχαριστεί και κυρίως σας ξεκουράζει ψυχικά.

Για τους Τοξότες, καλή ημέρα για κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό όραμα. Κάτι ευχάριστο μπορεί να προκύψει αρκεί να είστε ανοιχτή/ος σε νέα δεδομένα και επαφές.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσπαθήστε μέσα από συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους να κατανοήσετε τα πράγματα σε βάθος αλλά μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, μέσα από την απλότητα σήμερα μπορείτε να κερδίσετε πολλά πράγματα ειδικότερα αν θα χρειαστεί να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις με άλλους ανθρώπους. Κρατήστε την όποια συζήτηση σε ένα επίπεδο ευχάριστο, χαλαρό και ανάλαφρο.

Για τους Ιχθύες, επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα οι οποίες θα θελήσετε να τις εκπληρώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό αρκεί να πορευτείτε μόνη/ος χωρίς απαραίτητα να χρειαστείτε βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας. Μπορεί και να σας δοθεί, αλλά μην ποντάρετε εξαρχής σε αυτή.

https://astroguide.gr/