ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ωθώντας μας να ασχοληθούμε με σχέσεις και συνεργασίες. Το πάντρεμα του Ήλιου με τον ΒΔ μας βοηθά χρησιμοποιώντας τα ταλέντα μας να κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς έναν στόχο. Οι δυσκολίες θα είναι παρούσες λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας απογοητεύσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντί σας σήμερα ενδέχεται να κινητοποιήσει θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Αξίες αναθεωρούνται αυτή τη στιγμή και σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ξανά τί είναι πολύτιμο και τί όχι στο σήμερα στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, ανησυχίες φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και βαθύτερες σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να τις βάλετε σε μία λογική σειρά. Μπορεί να είστε μπερδεμένη/ος ή να μην ξέρετε ακριβώς με ποίον τρόπο να το κάνετε αλλά αν σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα θα πιάσετε την άκρη του νήματος.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στη ζώδιό σας είναι η κύρια πλανητική επιρροή για εσάς όσο αφορά αυτό το διάστημα και για 3 περίπου εβδομάδες. Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι υποστηρικτικά για να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά αλλά θα πρέπει να διπλο-τσεκάρετε οποιαδήποτε απόφαση παίρνετε.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής γενικότερα έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή για να εξετάσετε εκ νέου τα πράγματα. Δεν είναι μια βατή περίοδο, το έχετε ήδη καταλάβει, ωστόσο με σύνεση και κυρίως με αντικειμενική ματιά μπορούν να ξεδιαλύνουν και να προχωρήσουν καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα και αύριο να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα που αφορούν κυρίως την εργασία σας ή κάτι που είναι σκοπός ζωή αυτή τη στιγμή. Επίσης, καλό θα είναι στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες ακόμη και αν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπήκε ανάδρομος και θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα πράγματα τουλάχιστον για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Ειδικά σήμερα και αύριο καλό θα είναι να μείνετε μακρυά από οικονομικά ζητήματα και γενικότερα ότι αξίζει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας μιας και η κρίση σας μπορεί να μην είναι τόσο καθαρή και αντικειμενική όσο θα έπρεπε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας λειτουργεί υποστηρικτικά με την έννοια πως σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να προβάλουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις συνεργασίες και γενικότερα τις σχέσεις σας σε όλους τους τομείς.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα ενδέχεται να σας βάλουν σε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν μια αίσθηση αμφιθυμίας. Για να μπορέσετε να βγείτε από αυτή, θα πρέπει να συντονιστείτε απόλυτα με τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα προς όφελός σας και να μην αφήσετε φόβους να σας κρατήσουν πίσω. Εξάλλου, είστε από τους ανθρώπους, που θα μελετήσουν προσεκτικά το επόμενό τους βήμα.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας φέρνει αναταραχές σε τομείς όπου οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν χώρα. Πολλές αλλαγές θα γίνουν στους συγκεκριμένους τομείς και σήμερα μπορεί να σας δοθεί μια πρώτη εικόνα σχετικά με αυτό που χρειάζεται να γίνει από μέρους σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορεί να είναι δυσκολότερο να κρατηθούν οι ισορροπίες που προσδοκάτε γιαυτό πιθανά να χρειαστεί περισσότερη ενέργεια από μέρους σας. Κάντε αυτό που πρέπει ή αυτό που θα σας ζητηθεί μέσα από τις καταστάσεις και όπου έχετε αντίρρηση εκφράστε την με τακτ.

Για τους Υδροχόους, η ευέλικτη στάση από μέρους σας είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα που έχετε θέσει για σήμερα. Οι εμπνεύσεις και κυρίως η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές αρκεί να κρατηθείτε σε αντικειμενικά όρια χωρίς να πάρετε κάποιο ρίσκο.

Για τους Ιχθύες, μπορεί ο Άρη στο ζώδιό σας να σας ωθεί να κάνετε πράγματα αλλά για να έχετε αποτελεσματικότητα θα πρέπει να συντελούν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι δεν είναι σίγουρο πως υπάρχουν σε αφθονία σήμερα. Καλό θα είναι να είστε αντικειμενική/ός όσο αφορά τις δυνάμεις σας και τις φιλοδοξίες σας σήμερα και αύριο.

https://astroguide.gr/