ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού νωρίς το μεσημέρι ωθώντας μας να ασχοληθούμε με βαθύτερες επιθυμίες. Οι δυσαρμονικές σχέσεις του Ήλιου/Κρόνου, της Σελήνης/Πλούτωνα και ο Ερμής ανάδρομος ενδέχεται να μην λειτουργήσουν βοηθητικά για δράσεις οι οποίες θα γίνουν χωρίς μελέτη και οργάνωση. Σταθείτε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, φροντίστε να κάνετε ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι νωρίς το μεσημέρι γιατί ενδέχεται η κούραση ή οι δυσκολίες να είναι περισσότερες όσο περνά η ώρα. Δώστε χώρο και έχετε υπομονή σε εργασιακά ζητήματα.

Για τους Ταύρους, από νωρίς το μεσημέρι και μετά σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο προς διευθέτηση. Με υπομονή δείτε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε δεν είναι της παρούσης.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας ανεβάζει και σας τονώνει ψυχικά. Από το μεσημέρι και μετά θα πρέπει να είστε πιο επιμελής στην εργασία ή την υποχρέωση που έχετε αναλάβει.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να πάρουν ενέργεια και χρόνο μέχρι το μεσημέρι. Μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και κυρίως σας χαλαρώνει σωματικά και ψυχικά. Σταθείτε μόνο σε σημαντικά πράγματα και καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και λόγια τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν μία άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά κρατήστε χαμηλούς τόνους και δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά.

Για τους Παρθένους, η επαφή με οτιδήποτε δεν έχει γερές και σταθερές βάσεις, ειδικά σήμερα, ενδέχεται να σας φορτίσει ή να σας μπερδέψει. Κρατηθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και δείτε τις λεπτομέρειες από απόσταση ώστε να κρατήσετε την αντικειμενική ματιά ενεργή.

Για τους Ζυγούς, μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να σταθείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας. Από το μεσημέρι και μετά θέματα αξιών μπορεί να πάρουν μέρος της ενέργειά σας και να χρειαστεί να εξετάσετε τα πράγματα λεπτομερώς.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το μεσημέρι δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με πράγματα τα οποία θεωρείτε πραγματικά ουσιαστικά για εσάς. Η δυναμική της ημέρας είναι αρκετά έντονη γιαυτό προχωρήστε με προσοχή ανεξάρτητα πόσο καλά προετοιμασμένη/ος είστε.

Για τους Τοξότες, μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε συναντήσεις και επαφές για θέματα που σας απασχολούν αυτές τις ημέρες, χωρίς όμως να προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Από το μεσημέρι και μετά καλείστε να χαμηλώσετε τους ρυθμούς και να δώσετε σημασία μόνο σε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, από το μεσημέρι και μετά η ατμόσφαιρα γύρω σας αποφορτίζεται οπότε αν έχετε οργανώσει να ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό καλό θα είναι να επιλέξετε απογευματινή ώρα. Κοινωνικές επαφές μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες για κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν αν μπορείτε μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Το σκηνικό αλλάζει όσο περνά η ώρα γιαυτό καλό θα είναι να οργανωθείτε σωστά και επιμελώς.

Για τους Ιχθύες, από νωρίς το μεσημέρι και μετά σήμερα μπορείτε να βρείτε ευκολότερα αυτό που ζητάτε, είτε είναι μια ιδέα είτε μία λύση σε κάτι που σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Δώστε χώρο και ενέργεια μόνο σε σημαντικά πράγματα και οτιδήποτε σας χαλαρώνει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.https://astroguide.gr/