Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη, η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο φέρνει αναστάτωση. Η σύγκρουση μεταξύ συναισθημάτων και λογικής καθώς και η αίσθηση δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης θα είναι στο μενού της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, γενικότερα θα πρέπει να κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κάνουν περισσότερο άκαμπτη/ο και ισχυρογνώμον, κάτι που θα δυσκολέψει κάθε διαδικασία.

Για τους Ταύρους, λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο/Έκλειψη απέναντί σας τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα φουσκωμένα επηρεάζοντας κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Οποιοσδήποτε τομέας έχει το στοιχείο της «σύνδεσης» καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος και συγκαταβατική/ός.

Για τους Διδύμους, οι ανάγκες σας πολλές αυτές το διάστημα και θα είναι δύσκολο να τις ικανοποιήσετε όλες με τον τρόπο που θέλετε. Δώστε τη δυναμική σας όπου υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και αφήστε ότι σας φορτίζει για λίγες ημέρες καλύτερα στην άκρη.

Για τους Καρκίνους, μπορεί ο κόπος που καταβάλετε αυτή τη περίοδο να είναι αρκετός ωστόσο αξίζει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Είναι σημαντικό να έχετε μία αίσθηση πληρότητας, με την έννοια πως εσείς κάνετε ότι περνά από το χέρι σας και αφήστε τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν. Δεν θα πρέπει να σας αφορά η δική τους γνώμη.

Για τους Λέοντες, δύσκολες ημέρες αυτές που διανύετε όχι μόνο λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και λόγω της αυριανής Πανσελήνου/Έκλειψης. Τα συναισθήματα είναι σε αναβρασμό και εσείς θα πρέπει να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας ώστε να νιώσετε σε ισορροπία.

Για τους Παρθένους, σήμερα (και αύριο) δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, το εμπόριο ή κάποια μετακίνηση που χρειάζεται να κάνετε. Οι σκέψεις σας είναι πολλές και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να τις εμπεριέχετε όλες με επιτυχία. Καλύτερα θα ήταν να θέσετε προτεραιότητες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από οικονομικά ζητήματα, αξίες, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Προχωρήστε κάνοντας χαλαρά βήματα και εξετάστε τα πράγματα όσο επιφανειακά γίνεται. Δεν είναι καλή ημέρα για πολύ σημαντικές δράσεις ειδικά αν πρόκειται για το μέλλον σας.

Για τους Σκορπιούς, είστε στο επίκεντρο των πλανητικών δραστηριοτήτων μιας και η αυριανή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας. Θέστε τα όριά σας, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, εκεί που ανήκουν, ωστόσο κάντε το με ευαισθησία, τακτ και το χέρι στη καρδιά. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε σε ψυχική ηρεμία γιαυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά και κυρίως σας ηρεμούν. Οτιδήποτε άλλο αφήστε το στην άκρη για λίγες ημέρες.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις αλλά και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε ενήμερη/ος ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις πιο σωστά. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο, λειτουργήστε με όσο περισσότερη ευελιξία μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και εσείς νιώθετε πως πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα. Είναι αλήθεια πως δεν σας αρέσει να αφήνετε εκκρεμότητες ωστόσο δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για δραστικές λύσεις και δράσεις. Σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα και κινηθείτε με ευελιξία και χάρη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αναβάλλετε τα σχέδιά σας μέχρι αρχές Ιουνίου, αν υπάρχει αυτό το περιθώριο.

Για τους Υδροχόους, το πλανητικό φορτίο είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα και αύριο επηρεάζονται ιδιαίτερα τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς αυτή τη περίοδο. Μια άκαμπτη στάση δεν θα είναι βοηθητική, απεναντίας ενδέχεται να σας απομακρύνει από τον στόχο σας. Δοκιμάστε μία οδό πιο ευέλικτη και κυρίως προσαρμοστείτε εσείς στα νέα δεδομένα.

Για τους Ιχθύες, σκέψεις και φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω σήμερα ιδιαίτερα αν είστε στην διαδικασία να κάνετε πράγματα με έντονη δραστηριότητα. Καλό θα είναι να χαλαρώσετε του ρυθμούς σας και να δράσετε πιο δυναμική αφού περάσουν λίγες ημέρες.https://astroguide.gr/