ΤΑΣΗ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι το κύριο πλανητικό δρώμενο σήμερα και θα επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματά και τις δράσεις μας. Η τάση να ονειρευτούμε, να αποδράσουμε από τα τρέχοντα, να δούμε τα πράγματα περισσότερο ρομαντικά είναι στο μενού της ημέρας ωστόσο ταυτόχρονα υπάρχει η τάση να απογοητευτούμε και να εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις που μας περιβάλουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας και να την εντάξετε στην πραγματικότητά σας. Η αντικειμενική ματιά θα πρέπει να είναι ενεργή, ωστόσο αφεθείτε στη ροή ακόμη και αν δεν υπόσχεται το «για πάντα».

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος πάλι πίσω στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές μπορεί εύκολα να σας αποπροσανατολίσουν σήμερα. Γιαυτό καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις και κυρίως οι σκέψεις σας να είναι απόλυτα αντικειμενικές.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φωτίζει την οδό που θα πρέπει να ακολουθήσετε και ο Ερμής ανάδρομος σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε την ευελιξία σας καθώς και την διαίσθησή σας.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις μπορεί σήμερα να οδηγήσουν τα βήματά σας γιαυτό είναι σημαντικό να κινηθείτε με σταθερότητα και καλή οργάνωση. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και υποστηρικτικές σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να ακολουθήσετε την λογική οδό παρά αυτό που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε. Δεν είναι καλή στιγμή να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο ή να κινηθείτε χωρίς να είστε απόλυτα προετοιμασμένη/ος.

Για τους Παρθένους, με την Σελήνη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα απέναντί σας μπορεί να σας φαίνεται πως ανοίγουν δρόμοι μπροστά σας αλλά θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά. Κάντε τις κινήσεις που θέλετε αλλά κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια.

Για τους Ζυγούς, σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα γύρω σας ή να ανακαλύψετε κάτι το οποίο θα ανεβάσει την διάθεσή σας. Έχετε αντικειμενικές προσδοκίες, κάντε γειωμένα βήματα και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να αποδράσετε σε μέρη μαγικά μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους σήμερα, παίρνοντας ικανοποίηση. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε μακροχρόνια σχέδια ή να περιμένετε πως θα κρατήσει κάτι για πάντα, απλά αφεθείτε σε ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε όμορφα.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή επαφές οι οποίες μπορεί για κάποιον λόγο να σας απογοητεύσουν. Δώστε την ενέργειά σας σε ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο και θα μπορέσετε με κάποιον τρόπο να νιώσετε ηρεμία.

Για τους Αιγόκερους, η ηρεμία και η γαλήνη είναι ιδιότητες τις οποίες χρειάζεται να κυνηγήσετε να νιώσετε σήμερα. Αφήστε για λίγο στην άκρη καταστάσεις που ζητούν σταθερότητα και ρεαλισμό και αφεθείτε, έστω και για λίγο, σε κάτι που απλά σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

Για τους Υδροχόους, αξίες και πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς είναι στο μυαλό σας με κάποιον τρόπο χτες και σήμερα. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα ακόμη και αν χρειαστεί να αποσυρθείτε για λίγο στον ιδιωτικό σας χώρο ή εκεί που νιώθετε ασφαλής.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας, σας δίνουν απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά και οτιδήποτε ανεβάζει την διάθεσή σας. Μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος και μην αναλωθείτε σε κάτι που δεν έχει περιθώρια βελτίωσης.

https://astroguide.gr/