ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και η σχέση της με τον Ήλιο και τον Κρόνο λειτουργεί υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Με ομορφιά και χάρη τόσο η επικοινωνία όσο και οι κινήσεις μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η ανάγκη να περιβάλλεστε από ομορφιά και ανθρώπους που σας νιώθουν και σας καταλαβαίνουν είναι έντονη και οδηγεί τις δράσεις σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική πλευρά προσπαθώντας να κρατήσετε ισορροπίες όπου νιώθετε πως χρειάζεται να κρατήσετε. Δημιουργείστε τις ιδανικές συνθήκες ώστε να νιώθετε οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε και κυρίως σε ηρεμία.

Για τους Διδύμους, σήμερα έχετε την δυνατότητα και την εύνοια να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας χαροποιήσουν και να νιώσετε όμορφα εκεί που βρίσκεστε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία σπαταλώντας την ενέργεια σας άσκοπα σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Για τους Καρκίνους, χθες και σήμερα ασχολείστε κυρίως με προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα προσπαθώντας να βρείτε τις ισορροπίες σας. Όπου βλέπετε πως τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε καλό θα είναι να λειτουργήσετε ευέλικτα και με αυτοπεποίθηση.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να υλοποιήσετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να μεταφέρετε τα μηνύματά σας ή να ανταλλάξετε ιδέες με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο από χτες και θα χρειαστεί και σήμερα να δώσετε την πρέπουσα σημασία. Αν νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε μία αλλαγή, κάντε την ώστε να ελαφρύνετε από παλαιωμένες πεποιθήσεις. Είναι σημαντικό να προχωράτε μπροστά βάσει τα τρέχοντα δεδομένα.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά σε ζητήματα που σχετίζονται με την προβολή και την σχέση σας με τον γύρω κόσμο. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους με παραγωγικό τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, χτες και σήμερα έρχονται διάφορες σκέψεις οι οποίες αν βρείτε το χρόνο να τις αξιολογήσετε και ταξινομήσετε σωστά θα είναι κέρδος για εσάς. Η διπλωματική στάση στα πράγματα που είναι κινητοποιημένα αυτή τη περίοδο είναι η κύρια ιδιότητα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Για τους Τοξότες, κοινωνικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους ή/και ομάδες. Ο σεβασμός είναι μία αξία που κερδίζεται γιαυτό δράστε κατά περίπτωση και πάντα προς το κοινό όφελος.

Για τους Αιγόκερους, ένα επαγγελματικό ζήτημα είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή ή κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα να διευθετηθεί. Δώστε και σήμερα την ενέργειάς σας προς αυτή τη κατεύθυνση. Από το βράδυ και μετά η ενέργεια διαφοροποιείται και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα.

Για τους Υδροχόους, οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αυτές τις ημέρες με την έννοια πως μπορούν να σας δώσουν λύσεις άμεσες για ζητήματα που τρέχουν. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και ικανότητές σας ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά θέματα σας απασχολούν από χτες και μέχρι το βράδυ η ενέργεια είναι προσανατολισμένη προς αυτή τη κατεύθυνση. Θα πρέπει να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά και με αντικειμενική ματιά αλλά δεν χρειάζεται να αναλωθείτε σε κάτι που δεν είναι της παρούσης ή που δεν βλέπετε να έρχεται κάποιο αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή.