ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ 

Λίγο μετά την χθεσινή Πανσέληνος, η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μας βοηθά να αφομοιώσουμε τα μηνύματα της και να μπορέσουμε να πλαισιώσουμε τις σκέψεις και τις δράσεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να μετριάσουμε τον παρορμητισμό μας και να προσέχουμε γενικότερα λίγο περισσότερο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη στον Αιγόκερω δηλώνουν πως μία κατάσταση που κινητοποιείται αυτή τη στιγμή θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγετε περιττές δράσεις και μετακινήσεις γενικότερα.

Για τους Ταύρους, μία αίσθηση ανικανότητας ή δυσαρέσκειας μπορεί να λάβει εύκολα χώρα σήμερα γιαυτό θα χρειαστεί να βάλετε τα μεγάλα μέσα. Αυτά είναι η αντικειμενική σκέψη και ρεαλιστική στάση απέναντι σε οτιδήποτε προκύπτει.

Για τους Διδύμους, η ανικανοποίηση είναι πολύ εύκολο να λάβει χώρα σήμερα ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο γιαυτό δράστε όσο μπορείτε αυτόνομα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τα όνειρα και τις προσωπικές βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα έχουν έντονη δυναμική και θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση σε οτιδήποτε κάνετε. Προγραμματίστε μόνο σημαντικά πράγματα και οργανωθείτε κατά περίπτωση.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία ή κάτι που αφορά την υγεία σας έρχεται στο προσκήνιο. Δώστε την πρέπουσα σημασία ακόμη και αν αυτό σας βγάζει εκτός προγράμματος.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να προχωρήσετε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα είναι έντονη σήμερα ωστόσο χρειάζεται ευέλικτους χειρισμούς για να το πετύχετε. Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια αν προχωρήσετε χωρίς καλά οργανωμένο σχέδιο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ακόμη και αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο. Δεν είναι καλή ημέρα γενικότερα για δράσεις οπότε θα πρέπει να προχωρήσετε με ιδιαίτερη προσοχή και να είστε πολύ καλά προετοιμασμένη/ος.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι ευνοϊκές σήμερα και γενικότερα αυτές τις ημέρες και η τάση να γίνουν λάθη είναι έντονη. Δώστε μεγάλη σημασία σε ότι κινητοποιείται, σταθείτε στις λεπτομέρειες και κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και για απλά πράγματα.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να νιώσετε χαρά θα είναι έντονη σήμερα αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες στο να το πετύχετε. Κινηθείτε σε ασφαλή μέρη και καλό θα είναι να προσέξετε οικονομικά ζητήματα και αξίες γενικότερα.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας ωθεί να κάνετε πράγματα και να θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας ωστόσο τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες και ότι κάνετε να το κάνετε μετά από σκέψη και καλή οργάνωση.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία και οι σχέσεις αυτές τις ημέρες με το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα. Μην αφήσετε εκκρεμότητες και άλυτες υποθέσεις ωστόσο προχωρήστε με σύνεση.

Για τους Ιχθύες, η μεθοδικότητά είναι απαραίτητο εργαλείο αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας. Και ακόμη και αν δεν καταφέρετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε, μην απογοητευτείτε αλλά δοκιμάστε εναλλακτικές διαδρομές.

https://astroguide.gr/