ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με τον Πλούτωνα, ο Άρη μαζί με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού και ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σε δυσαρμονική σχέση. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός που ζητά την προσοχή μας και θα πρέπει να προχωρήσουμε οτιδήποτε έχουμε προγραμματίσει με σύνεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω διαφορων σκέψεων που κάνετε ενδέχεται να μην είστε σε ιδιαίτερη φόρμα αυτές τις ημέρες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά.

Για τους Ταύρους, συναισθήματα απογοήτευσης μπορεί να οδηγούν τα βήματά σας αυτές τις ημέρες ωστόσο πιθανά να μην βλέπετε τόσο αντικειμενικά τα πράγματα. Κάντε μετρημένες κινήσεις και δράστε με λογική παρά οδηγούμενη/ος από τα συναισθήματά σας.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση μπορεί να σας παραπλανήσει αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση και μεθοδικότητα. Δεν είναι όλα για όλες τις ώρες και θα πρέπει να οργανωθείτε κατάλληλα ανάλογα την κάθε περίπτωση.

Για τους Καρκίνους, η δυναμική των πλανητικών ενεργειών είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να κάνετε μετρημένες και οργανωμένες κινήσεις. Οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι στοχευμένες και να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για αυτό που κάνετε προς το στόχο της επιλογής σας.

Για τους Λέοντες, καλό θα ήταν σήμερα να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας με προσοχή και να είστε επιφυλακτική/ός ιδιαίτερα μπροστά σε μια αβέβαιη κατάσταση. Δώστε χρόνο πριν πάρετε κάποια απόφαση και κινηθείτε με ασφάλεια.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι τόσο υποστηρικτικές όσο θα θέλατε. Γιαυτό δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θα φέρετε.

Για τους Ζυγούς, προχωρήστε με ιδιαίτερη προσοχή και καλά οργανωμένο πλάνο σήμερα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές και οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές. Αποφύγετε σημαντικές δράσεις και συγκρούσεις.

Για τους Σκορπιούς, θέματα υγείας ή κάτι που έχει κινητοποιηθεί στο άμεσο περιβάλλον σας ενδέχεται να σας φορτίζει αυτές τις ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Δεν είναι καλή στιγμή για εξωτερικεύσεις. Αντιθέτως, οργανωθείτε κατάλληλα.

Για τους Τοξότες, αυτές τις ημέρες έχετε μπει σε διάφορες σκέψεις οι οποίες ίσως να σας έχουν βάλει σε διλλήματα. Παρόλο που καλείστε να βρείτε την διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε καλό θα είναι να μην αποφασίσετε σήμερα. Περιμένετε 1-2 ημέρες ακόμη για να έχετε και την εύνοια των πλανητικών δυναμικών.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς και την προσωπική σας ανάπτυξη. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά γιαυτό θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλά τις δράσεις σας και να οργανωθείτε κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις αυτή τη στιγμή ενδέχεται να σας πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλον και να μην είναι εύκολο να αποφασίσετε τί θέλετε να κάνετε τελικά. Είναι απόλυτα λογικό λόγω των πλανητικών δεδομένων γιαυτό μείνετε με τις σκέψεις σας για όσο χρειαστεί.

Για τους Ιχθύες, οι πλανητικές δυναμικές είναι ιδιαίτερα έντονες αυτές τις ημέρες γιαυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για τις δράσεις που αποφασίζετε να κάνετε. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη πριν βγάλετε τελικά συμπεράσματα.https://astroguide.gr/