ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η σύνοδος του Άρη/Χείρωνα και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα «σπάνε» σιγά σιγά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου προσθέτει έναν επαναστατικό χαρακτήρα στην ήδη υπάρχουσα εικόνα γιαυτό καλό θα είναι για λίγο ακόμη να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε κάθε είδους ρίσκο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σας ωθεί να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και να εξωτερικεύσετε τις ιδέες σας. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αρκεί αν είστε προσεκτική/ός και να μην απογοητεύεστε με κάτι το οποίο αντικειμενικά μπορεί να αλλάξει.

Για τους Ταύρους, εργασιακά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσουν. Δεν είναι ακόμη κατάλληλες οι ημέρες για πολλές εξωτερικεύσεις και δράσεις γιαυτό προχωρήστε με ιδιαίτερη προσοχή.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να πάρετε χαρά από πράγματα που θα κάνετε σήμερα θα οδηγεί τα βήματά σας. Καλό θα είναι ωστόσο να οργανωθείτε καλά και να μην περιμένετε από άλλους να στηρίξουν οπωσδήποτε κάτι που είναι δική σας επιθυμία. Λειτουργήστε αυτόνομα.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα αλλάζουν αυτή τη στιγμή και ενδέχεται να νιώσετε κάπως μετέωρη/ος μέχρι να κατασταλάξουν οι καταστάσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ακινητοποιηθείτε, απλά να είστε ο εαυτός σας αποδεχόμενη/ος τα νέα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα ειδικά στους τομείς που η συνεργασία και γενικότερα η επαφή με άλλους ανθρώπους λαμβάνει χώρα. Δώστε χώρο και χρόνο στις καταστάσεις πριν την όποια δράση σας.

Για τους Παρθένους, ένα εργασιακό ζήτημα ή κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα θα πρέπει να το δείτε με πιο ανοιχτό μυαλό αυτή τη στιγμή. Οι ημέρες είναι αρκετά φορτισμένες γιαυτό καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη ότι σας προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι υποστηρικτική σήμερα για δράσεις οι οποίες έχουν αυτόνομο και απελευθερωτικό χαρακτήρα. Δώστε την δυναμική σας σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και να σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σχετικά με αυτό που ασχολείστε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με τα προσωπικά σας, το σπίτι ή την οικογένεια. Εξετάστε τα πράγματα περισσότερο επιφανειακά και αν κάτι σας φορτίζει, προσπαθήστε να το αφήσετε στην άκρη. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας κρατάει σε ισορροπία.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει μπροστά σε μία δυσκολία ή δίλλημα που μπορεί να προκύψει. Αφήστε στην άκρη ότι δεν «λύνεται» αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και αύριο και θα πρέπει να τα εξετάσετε πολύ καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Καλό θα είναι επίσης να μην δώσετε υπερβολική σημασία και σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε καταστάσεις οι οποίες αντικειμενικά δεν σας ενδιαφέρουν και τόσο πολύ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας ωθεί να ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα και την προβολή σας. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτή την οδό και να κάνετε πράγματα για εσάς.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να περνούν από το μυαλό σας και θα πρέπει να κάνετε μια καλή ταξινόμηση πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.https://astroguide.gr/