Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 16 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Νέλλη Αλεξάνδρου
Στις 16 Ιουνίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία θετική όψη, πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να αποφύγουν τις βιαστικές αποφάσεις, θα καταφέρουν να ζυγίσουν τις καταστάσεις και ύστερα να δώσουν τελικές απαντήσεις.

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Μεθοδικότητα στις επιδιώξεις

Ορθολογισμός, σύνεση και πρακτική δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι στάσιμες ή αρνητικές συνθήκες, ώθηση θα δοθεί στις συνεργασίες και στις σχέσεις. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης θα δώσει την ώθηση να γίνουν επεκτατικά βήματα. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και η οργανωμένη δράση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε φιλική έκταση είτε επαγγελματική.

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τρόπο εποικοδομητικό. Διατυπώστε προτάσεις, νέες ιδέες και απόψεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση και εφαρμογή. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την άνεσή σας στην επικοινωνία, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε μεθοδικά, οργανώστε τα πλάνα σας, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και προσωπικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ουσιαστικές συζητήσεις, εκφραστείτε ελεύθερα, μιλήστε ανοιχτά, συζητήστε για τα ζητήματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για υλοποίηση και εφαρμογή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τα βήματα σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι στους αρχικούς σας στόχους. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα καταφέρετε να βρείτε χορηγούς ή συμμάχους, πολύ καλά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας. Θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές που θα σας είναι χρήσιμες για την εξέλιξη σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στις δοσοληψίες σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Θα υπάρξουν ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δικτυωθείτε και να κάνετε χρήσιμες κοινωνικές γνωριμίες. Στην περίπτωση που ψάχνετε υποστηρικτές ή χορηγούς θα καταφέρετε να συνομιλήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε τα πλάνα σας, ακολουθήστε το πρόγραμμά σας, βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, τακτοποιήσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειές σας τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα.


ΖΥΓΟΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, ζωτικότητα, αισιοδοξία. Ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με γνώση, μόρφωση, σεμινάρια, ταξίδια, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο. Συναναστραφείτε, βγάλετε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να υλοποιήσετε στόχους και βλέψεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εφαρμόσετε τη μεθοδική τακτική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα την κατοικία ή τη διαμονή σας. Δημιουργικά ανοίγματα θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε και να φτάσετε στον στόχος σας. Συντονίστε τις προσπάθειες σας, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, προχωρήστε σε συμφωνίες, συνεδριάσεις, διαπραγματεύσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να εξελιχθούν ομαλά οι συναλλαγές σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, δεν αποκλείεται να βρείτε και μία νέα πηγή εσόδων. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις, ανοιχτείτε συναισθηματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να δώσουν μία καινούργια ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να προσεγγίσετε, να φλερτάρετε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες. Ανανεώνεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα στις επαφές σας.

ΙΧΘΥΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναλλαγές, αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια, προχωρήστε τα βήματά σας, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές, θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας βγάλουν από την απογοήτευση.

https://www.e-zwdia.gr/