Τις γωνίες που προκαλεί στην ζωή μας, η προσπάθεια μας να δούμε τα πάντα γύρω μας κάτω από το πρίσμα της ψυχρής λογικής έρχεται να λειάνει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Στις 19/06, λίγες ώρες μετά την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (25ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσουμε να σπάσουμε λιγάκι τον πάγο που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και τους αγαπημένους μας και καταφέρουμε να απολαύσουμε μαζί τους μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει η διαίσθηση μας η οποία θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις διάφορες κακοτοπιές.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι ότι νιώθουμε πολύ κουρασμένοι και έχουμε πολύ έντονη την ανάγκη να ξεκουραστούμε και να κοιμηθούμε, αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου κακό αφού θα έχουμε μέσα από όνειρα μας σημαντικά μηνύματα. Από την άλλη πλευρά, θα ονειρευτούμε το μέλλον μας, ενώ κάποιοι από εμάς θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο τρυφερή τους πλευρά.

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει με οδηγό την διαίσθηση τους να προχωρήσουν σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία η οποία θα τους βοηθήσει να καταξιωθούν στον επαγγελματικό τους χώρο. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, κάνουν όνειρα για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να βρουν σημαντικούς υποστηρικτές για τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια μέσα από τον κύκλο των φίλων τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που μέχρι τώρα βλέπανε φιλικά.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ρομαντική ιστορία, η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των φίλων και των γνωστών τους, με την ευγένεια και τους καλούς τους τρόπους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρουν τον έρωτα της ζωής τους στο πρόσωπο ενός φίλου τους που ζει μακριά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/