Στη ερωτική μας ζωή δεν έχει νόημα εάν δεν υπάρχει σε αυτή η έξαψη και πάθος. Καθοριστικό ρόλο για την ερωτική μας ζωή, αλλά και πως θα διοχετευτεί η ένταση και το ερωτικό πάθος, ώστε να μην γίνει καταστροφικό παίζουν οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Στις 21/06 η Αφροδίτη, λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, με χαρά θα δούμε το πάθος να αναζωπυρώνει στην ερωτική μας ζωή και η σχέση μας να μεταμορφώνεται, αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο μας, ενώ θα ασχοληθούμε ουσιαστικά με την σχέσης μας, αφήνοντας πίσω τους εγωισμούς . Επίσης αυτή η όψη είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση μας οι οποίες θα βγάλουν την καλύτερη εκδοχή μας και ουσιαστικά θα μας μεταμορφώσουν, δίνοντας μας πίσω την χαμένη μας αυτοπεποίθηση μας.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γνωρίσουμε το μοιραίο πάθος, ενώ κάποιοι από εμάς είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της καριέρας τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους στο χώρο της δουλειάς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να αναζωπυρώσουν το παλιό τους πάθος.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία θα μεταμορφώσουν την επαγγελματική τους πορεία Σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους ένα ταξίδια θα είναι η αφορμή για να έρθουν και πάλι κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν τον μοιραίο έρωτα της ζωής τους σε ένα ταξίδι ή στο πρόσωπο ενός ατόμου από άλλη χώρα.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε μυστικές επαφές και οικονομικές συνεργασίες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα τους βοηθήσει να απελευθερωθούν ερωτικά, επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ζήσουν ένα παθιασμένο αλλά κρυφό έρωτα.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να αφήσουν πίσω τους ενδοιασμούς και να χρησιμοποιήσουν τις γνωριμίες ή τους ισχυρούς τους φίλους, στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα ισχυρό οικονομικά ή σε θέση εξουσίας πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να προσεγγίσουν ένα άτομο που του ενδιαφέρει από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/