facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22/07/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΙΤΕ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού περνά από Χείρωνα/Άρη και η Αφροδίτη βρίσκεται σε κενό πορείας, λίγο πριν προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτός ο συνδυασμός, σήμερα, ενδέχεται να μας φέρει μπροστά σε ένα δίλλημα που θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία. Αν θα δώσουμε την ενέργειά μας για να φροντίσουμε τους άλλους ή αν θα ακολουθήσουμε την οδό που θα μας βοηθήσει να φροντίσουμε τις δικές μας πληγές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν εσάς προσωπικά προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Ακούστε τη καρδιά σας και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Θέματα αξιών ή/και οικονομικά αφήστε τα στην άκρη για σήμερα.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σας έχοντας δώσει την ενέργειά της για να μπορέσετε να φέρετε περισσότερη ομορφιά στη ζωή σας. Σήμερα καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Ξεκουραστείτε σε ψυχικό αλλά και σε σωματικό επίπεδο. Δεν είναι καθόλου καλή ημέρα για οποιοδήποτε ρίσκο.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα προσφέροντας τη βοήθειά σας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Για να είναι παραγωγική αυτή η βοήθεια θα πρέπει να δώσετε αυτό που εκείνοι έχουν ανάγκη παρά αυτό που εσείς νομίζετε πως χρειάζονται.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος από χτες στο ζώδιό σας φωτίζει περιοχές και τομείς της ζωής σας που μέσω από τις ικανότητές και τα ταλέντα σας θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει. Εστιάστε σε παραγωγικούς δρόμους ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από αύριο και μετά θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να νιώσετε όμορφα στο περιβάλλον που θα βρεθείτε σήμερα είναι έντονη και ενδέχεται να ωθεί τα βήματά σας. Οργανωθείτε κατάλληλα εξετάζοντας όλα τα δεδομένα γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιο εμπόδιο ή αναβολή σε κάποιο από τα σχέδιά σας.

Για τους Παρθένους, διάφορες συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να σας αποθαρρύνουν ή να νιώσετε πως μένουν πίσω οι προσωπικές σας ανάγκες. Ενδέχεται να έχετε δίκιο, ωστόσο το ζητούμενο σήμερα είναι παρόλα αυτά τα συναισθήματα, να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε ώστε να είστε καλά με τον εαυτό σας.

Για τους Ζυγούς, Η Σελήνη με τον Άρη και τον Χείρωνα απέναντί σας σήμερα δεν θα έλεγα πως είναι η καλύτερη ημέρα για εσάς, γιαυτό προχωρήστε με σύνεση το πρόγραμμά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επίπεδο συνεργασίας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δράστε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται χωρίς να έχετε ανάγκη την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Ακόμη και αν υπάρξει η στήριξη από τους ανθρώπους γύρω σας, εσείς θα πρέπει να έχετε τον δικό σας, αυτόνομο ρόλο σε αυτό που κάνετε και να λειτουργήσετε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη προσθέτει χάρη σήμερα στις σκέψεις και τις κινήσεις σας ωστόσο η συμμετοχή του Άρη και του Χείρωνα ενδέχεται να μην φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε ότι κινητοποιείται αυτή τη στιγμή και σκεφτείτε όλα τα δεδομένα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά και το σπίτι σας. Η ανάγκη να πάρετε χαρά από τις δράσεις σας είναι έντονη αλλά ενδέχεται σήμερα να υπάρξουν εμπόδια αν κινηθείτε παρορμητικά και χωρίς να έχετε υπολογίσει όλα τα δεδομένα.

Για τους Υδροχόους, επικοινωνιακά ζητήματα ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα τα οποία δεν φαίνεται να σας είναι και τόσο ευχάριστα. Καλό θα είναι να μην έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν αισθάνεστε άνετα και οικεία και να αφήσετε σημαντικές ενέργειες για μία άλλη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε εκτός οικονομικά και ζητήματα αξιών. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ότι και αν ακούσετε είτε σας αφορά άμεσα είτε έμμεσα. Δώστε χώρο σε ότι σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.