facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30/06/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας φέρνει σε επαφή με τα ζητήματα της Νέας Σελήνης και μας βοηθά να αξιολογήσουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε καθώς και την πηγή που προέρχονται. Μπορεί η αντικειμενικότητα να μην είναι στα φόρτε της, ειδικά σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα, ωστόσο η διαίσθησή μας είναι ιδιαίτερα ενεργή και βοηθητική στη παραπάνω διαδικασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού ενδέχεται να είναι ακόμη στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να τα εξετάσετε με αρκετή δόση αντικειμενικότητας. Κρατήστε τις ισορροπίες εκεί που είναι χρήσιμο και εξετάστε τα πράγματα με βάση την αντικειμενική τους υπόσταση χωρίς υπερβολές.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία εξακολουθεί να είναι καλή αρκεί να βγείτε λίγο έξω από τα δεδομένα που έχετε και να δείτε πιο συναισθηματικά τα πράγματα. Δώστε τη βοήθειά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και μπορείτε να λειτουργήσετε υποστηρικτικά με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Διδύμους, θέματα αξιών είναι ακόμη στο τραπέζι ζητώντας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τους δώσετε σημασία. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να προχωρήσουν χωρίς την δική σας συμμετοχή, ακόμη και αν χρειάζεται να δείτε τα πράγματα περισσότερο συναισθηματικά.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν στην εικόνα και την προβολή σας. Εξετάστε τα πράγματα από όλες τις πλευρές και μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να σας έχουν κουράσει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να γίνουν και να ολοκληρωθεί η όποια διαδικασία έχει αρχίσει. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η υγεία σας ειδικά σε ψυχικό επίπεδο. Ξεκουραστείτε.

Για τους Παρθένους, ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο δίνονται τις τελευταίες ημέρες και εσείς δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να προσπεράσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Μείνετε σταθερά στο δρόμο της επιλογής σας και αφήστε ανθρώπους που είναι δίπλα σας να σας βοηθήσουν στο έργο σας.

Για τους Ζυγούς, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην δίνετε σημασία σε πράγματα τα οποία μπορεί να σας αποδιοργανώσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτές τις ημέρες. Επαγγελματικά ζητήματα μπορούν σιγά σιγά να βρουν το δρόμο τους αρκεί να διατηρήσετε την ηρεμία σας και κυρίως την αντικειμενική σας ματιά.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ακόμη, σας δίνει ιδέες για τους νέους σπόρους που επιλέγετε αυτή τη στιγμή για το επόμενο διάστημα. Μείνετε σταθερά προσηλωμένη/ος προς το όνειρό σας και η επίτευξη είναι θέμα χρόνου για εσάς. Η εύνοια είναι μαζί σας και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες μπορεί να έχετε συναντήσει τις τελευταίες ημέρες οι οποίες έχουν έναν αντικειμενικό χαρακτήρα αλλά ενδέχεται να προέρχονται επίσης και από δικές σας ψυχικές φορτίσεις. Από αύριο το σκηνικό ελαφραίνει ωστόσο καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα για να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας και την πηγή τους.

Για τους Αιγόκερους, και σήμερα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει μπροστά σε ζητήματα που πρέπει να τα εξετάσετε περισσότερο με τα μάτια της καρδιάς παρά μόνο μέσα από τη λογική. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή (και) σήμερα.

Για τους Υδροχόους, καθημερινά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται καθαρά με την εργασία σας είναι κινητοποιημένα τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να τα εξετάσετε εκ βαθέων. Αυτή η διαδικασία είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει ακόμη και αν δεν μπορείτε να το δείτε άμεσα.

Για τους Ιχθύες, σε ευνοϊκή θέση η Σελήνη στον Καρκίνο και σήμερα για εσάς , βάζοντάς σας στην διαδικασία να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία σας γεμίζουν με όμορφα συναισθήματα και επεκτείνουν τις αισθήσεις σας. Μην χάσετε ευκαιρίες που έρχονται αυτές τις ημέρες.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.