facebook_page_plugin

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 03/07/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΚΑΝΤΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η Σελήνη σήμερα το μεσημέρι περνά στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργώντας ένα δημιουργικό τρίγωνο με τον Άρη. Τα συναισθήματα μπορούν να συντονιστούν με τις δράσεις μας και να παραχθεί δημιουργική ενέργεια προς αξιοποίηση. Σταθείτε σε αντικειμενικά υλοποιήσιμους στόχους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Άρης αποχωρίζετε το ζώδιό σας μεθαύριο μπαίνοντας σε «κενό πορείας» αυτή τη στιγμή, οπότε πρακτικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις δράσεις σας σήμερα και αύριο. Καλό θα είναι να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για τα βήματά σας ειδικά αν σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα από τα οποία θα πάρετε χαρά θα είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να μετριάσετε κατά πολύ τον παρορμητισμό σας. Οι πλανητικές δυναμικές είναι υποστηρικτικές για ότι μπορεί πραγματικά να σας πάει ένα βήμα μπροστά αλλά με πολύ καλή οργάνωση και τακτική.

Για τους Διδύμους, η υπερβολή δεν είναι του γούστου σας ωστόσο θα μπορούσε σήμερα να λάβει χώρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι καλύτερα να μην ανοιχτείτε πολύ και να χειριστείτε τις καταστάσεις με το γάντι.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές και νέες ευκαιρίες δίνονται αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για να κάνετε την όποια μετάβαση έχετε στο μυαλό σας. Ιδιαίτερα σήμερα μην πιστέψετε μεγάλα λόγια και κινηθείτε με ασφάλεια σε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί, παίρνοντας ενέργεια και χρόνο σήμερα. Καλό θα είναι να κάνετε μετρημένες κινήσεις ή ακόμη καλύτερα να κρατήσετε αποχή από καταστάσεις στις οποίες δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα λειτουργήσει ευεργετικά ειδικά αν έχετε μπει σε διλλήματα ή ψάχνετε να βρείτε μια λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και περιορίστε τις δράσεις σας σε πολύ προσωπικές και αυτόνομες.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης απέναντί σας σήμερα είναι ένας συνδυασμός ο οποίος θα μπορούσε να σας φέρει νέες ιδέες αν ζητάτε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή. Η καλή οργάνωση και η επιμέλεια, στεκόμενη στις λεπτομέρειες, θα κάνει τη διαφορά σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Καρκίνο συνδυαστικά με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Άρη στον Κριό σήμερα πραγματικά μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες μπροστά σας και μέσω των εμπνεύσεών σας να έρθετε πιο κοντά στη λύση που ψάχνετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να επενδύσετε ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση ώστε να ενεργοποιηθεί.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και αυτό που αντικειμενικά μπορείτε να κάνετε. Δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιας δυναμικής και σήμερα θα πρέπει να σεβαστείτε τους χρόνους και τις επιθυμίες σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας ταξιδέψει και οτιδήποτε μπορεί αντικειμενικά να αναπτυχθεί. Βάλτε το κεφάλι κάτω, όπως κάνετε συνήθως και δείξτε την αξία σας μέσα από τις πράξεις και τις ενέργειές σας. Σταθείτε κυρίως στις λεπτομέρειες και στο πίσω κείμενο από τις λέξεις.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε όσο πιο αργά μπορείτε και με ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν πρόκειται να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας. Δώστε χώρο και δείξτε υπομονή μπροστά σε οτιδήποτε σας δυσαρεστεί.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Να γνωρίζετε πως η καλή θέληση και η τάξη μπορούν να σας βγάλουν από οποιαδήποτε ανισορροπία προκύψει ή χάος.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.