ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο (τάξη), ο Ερμής αντίθεση Κρόνο (επικριτικότητα), η σχέση του Ήλιου με τον Δία (υπεραισιοδοξία), της Αφροδίτης με τον Χείρωνα(απογοήτευση) και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό (ελευθερία χωρίς περιορισμούς) μπορεί να δημιουργήσουν μια χαοτική κατάσταση κατά την οποία θα πρέπει με ηρεμία και εμπεριέχοντας τα συναισθήματα που νιώθουμε να προχωρήσουμε όσο πιο «ενήλικα» μπορούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα υπάρχει η τάση αποπροσανατολισμού από το στόχο που έχετε βάλει, μέσω εξωτερικών καταστάσεων και γεγονότων. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο σταθερή/ός στο πρόγραμμά σας και κάντε βήματα με ασφάλεια.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε θα είναι ιδιαίτερα δυνατή σήμερα. Αυτό μπορεί να σας κατευθύνει προς το στόχο που έχετε βάλει αλλά ενδέχεται να μην υπολογίσετε σωστά τις «απώλειες» που θα έχετε. Κάντε μελετημένα βήματα και μην κάνετε κάτι που δεν θα σας άρεσε να σας κάνουν.

Για τους Διδύμους, σήμερα ενεργειακά η ημέρα δεν προσφέρετε για πολλά πράγματα με την έννοια πως δεν χωρούν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Βάλτε προτεραιότητες και θα ήταν ακόμη καλύτερο να μην προγραμματίσετε σημαντικά πράγματα σήμερα, αλλά να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα με τους άλλους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας για να μπορέσετε να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Για τους Λέοντες, σήμερα θέματα που σχετίζονται είτε με οικονομικά/επαγγελματικά είτε με τις αξίες σας γενικότερα έρχονται στο τραπέζι προς συζήτηση. Θα χρειαστεί να κάνετε μια καλή ταξινόμηση πριν πάρετε την όποια απόφαση ή καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα αλλά ειδικά σήμερα θα πρέπει πρώτα να έχετε φτιάξει ένα πολύ καλό πλάνο δράσης. Οποιαδήποτε κίνηση η οποία δεν έχει φιλτραριστεί από τα συναισθήματά σας ή δεν έχει προγραμματιστεί βάσει τα τρέχοντα δεδομένα μπορεί να μην φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Ζυγούς, σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων σήμερα και μην δώσετε πολύ σημασία και ενέργεια σε πράγματα που προκύπτουν, ειδικά ξαφνικά. Αντιθέτως, ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί και κυρίως δεν σας βάζει σε προβληματισμούς και έξτρα έγνοιες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να μην ανοίξετε πολλές συζητήσεις ή δώσετε ενέργεια σε πράγματα τα οποία γνωρίζετε πως δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη. Προχωρήστε ένα χαλαρό πρόγραμμα και αποφύγετε τις κακοτοπιές με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις – κάθε είδους.

Για τους Τοξότες, μια δυσκολία μπορεί να προκύψει σήμερα που αφορά είτε την εργασία σας είτε μια δραστηριότητα που έχετε στη καθημερινή σας ρουτίνα. Μην αφήσετε τα πράγματα στη τύχη τους αλλά και μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει για να φέρετε ένα αποτέλεσμα.

Για τους Αιγόκερους, έντονα δυναμική ημέρα η σημερινή και είναι στο χέρι σας αν θα εκμεταλλευτείτε την ενέργεια για να κάνετε κινήσεις που θέλετε. Θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος όχι μόνο για το αποτέλεσμα που προσδοκάτε αλλά και για τον ευέλικτο τρόπο που θα χρειαστεί να έχετε στην οδό που επιλέγετε να ακολουθήσετε.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Δώστε προσοχή στον τρόπο που εξετάζετε τα δεδομένα και καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος στις συζητήσεις που κάνετε.

Για τους Ιχθύες, αποφύγετε συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με άτομα τα οποία νιώθετε πως δεν σας βοηθούν και δεν σας στηρίζουν όσο θα θέλατε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

https://astroguide.gr/