facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 01/08/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου, σε ευνοϊκή θέση με Πλούτωνα και Άρη, μας βοηθά να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και διευκολύνει δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικές προσδοκίες. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι η δυσαρμονική σχέση της με τον Ποσειδώνα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, που θα πρέπει να έχουμε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά. Αποφύγετε οτιδήποτε δεν είναι γνώριμο ή σας βγάζει από τις ράγες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δημιουργική ημέρα για δράσεις που αφορούν καταστάσεις στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Προσπαθήστε να μείνετε σε ένα πλαίσιο το οποίο έχει δομή και οργάνωση ώστε να μην είναι εύκολο να υπάρξουν αποσπάσεις από εξωτερικούς παράγοντες.

Για τους Ταύρους, η ενέργειά σας είναι στα ύψη με το πάντρεμα του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες και ειδικά σήμερα μπορείτε να «καλουπώσετε» τη δυναμική σας και να δημιουργήσετε ένα παραγωγικό κανάλι. Δώστε σημασία σε ότι μπορεί να γίνει άμεσα και έχει αντικειμενικές βάσεις.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για τις κινήσεις και τις δράσεις σας με υπομονή και ηρεμία.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα μιας και υπάρχει η τάση να έρθουν στην επιφάνεια σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα από συζητήσεις και επαφές. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει η ώθηση να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας αρκεί να σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια προς συζήτηση ή/και διεκπεραίωση.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο. Σταθείτε στις λεπτομέρειες, όπως μόνο εσείς γνωρίζετε να κάνετε και δώστε χώρο στις εμπνεύσεις που έρχονται, υποστηρικτικά.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και να ψάχνετε τρόπους και νέες ιδέες ώστε να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε αυτό το διάστημα. Είναι καλή ημέρα για αυτή τη διαδικασία αρκεί να προσέξετε να μην χαθείτε στις πολλές σκέψεις την ώρα που θα προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Για τους Σκορπιούς, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα γιαυτό φροντίστε να δώσετε τη δυναμική σας σε ένα εγχείρημα το οποίο όχι μόνο μπορεί να αναπτυχθεί αλλά και να σας δώσει χαρά. Είναι σημαντικό για εσάς να δείτε κόσμο αυτή τη στιγμή και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες προς ανάπτυξη και υλοποίηση.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι επιτεύξιμο και να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τις έννοιες πίσω από το κείμενο. Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα σφαιρικά αλλά και πιο ειδικά όπου χρειάζεται πιο επιμελημένη δουλειά.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή ημέρα για οτιδήποτε κάνετε σήμερα αρκεί να το πιστεύετε και να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται σχετικά με αυτό. Αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή. Είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος και μην φοβηθείτε πως θα χαθείτε στη όποια διαδικασία χρειαστεί να μπείτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί αντικειμενικά να κουραστείτε λίγο περισσότερο είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο γιαυτό φροντίστε τουλάχιστον το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Μην αφήσετε άλλους ανθρώπους να ρουφήξουν την ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να βγείτε προς τα έξω και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να δείξετε μέσα από τις δράσεις και τα έργα σας τις ικανότητές σας στο κόσμο γύρω σας.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.