ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη για αρμονία και καταστάσεις πιο ισορροπημένες θα οδηγεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο και θα δοθούν ευκαιρίες στους συγκεκριμένους τομείς είτε κάνοντας νέες γνωριμίες είτε να αναπτύσσοντας τις ήδη υπάρχουσες. Με την αλληλο-στήριξη θα μπορέσετε να προχωρήσετε σχέδια και σκέψεις αρκεί να δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά.

Για τους Ταύρους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα μπορεί να προχωρήσει και να βελτιωθεί. Προχωρήστε περισσότερο με γνώμονα τη καλυτέρευση των συνθηκών στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και νιώθετε πως χρειάζεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση αν ασχοληθείτε με κάτι το οποίο όχι μόνο μπορεί να επεκταθεί αλλά γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Δοκιμάστε νέα πράγματα και αποκτείστε νέες εμπειρίες μέσα από εγχειρήματα τα οποία σας δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας.

Για τους Καρκίνους, αυτές τις ημέρες θα έρθετε σε επαφή με καταστάσεις και γεγονότα τα οποία θα σας βοηθήσουν στην έννοια της «εξοικείωσης». Η οικειότητα θα μπορούσε να περάσει σε άλλα επίπεδα, περισσότερο δημιουργικά γιαυτό δώστε χώρο σε ότι παραγωγικό μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή με άλλους ανθρώπους συμμετέχοντες.

Για τους Λέοντες, η αλληλο-σύνδεση και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους σήμερα και αύριο θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και μπορεί να σας βοηθήσει σε κινήσεις που θέλετε να κάνετε αυτή τη περίοδο. Συνδυάστε με άλλα άτομα τα ταλέντα σας προς έναν δημιουργικό στόχο και νιώστε ως μέλος μιας ομάδας.

Για τους Παρθένους, αν αυτή τη στιγμή προετοιμαστείτε κατάλληλα και δείτε τα πράγματα με προσοχή και καλό προγραμματισμό μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα. Εστιάστε μόνο σε ότι έχει γερές βάσεις και κινηθείτε με λογική και αντικειμενικότητα. Ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια μπορούν να διευθετηθούν ευκολότερα.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά αυτές τις ημέρες να ανακαλύψετε τρόπους που θα βελτιώσουν την επαφή σας με τον έξω κόσμο και να συνδεθείτε περισσότερο αρμονικά μαζί τους. Όποια αλλαγή σκεφτείτε να κάνετε καλό θα είναι να μην την απωθήσετε. Ακόμη και αν δεν μπορεί να γίνει άμεσα, αρχίστε τουλάχιστον να την προγραμματίζετε.

Για τους Σκορπιούς, αυτές τις ημέρες η διπλωματική στάση απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις θα δείτε πως θα είναι αποτελεσματική. Η ευθύτητα σας χαρακτηρίζει και η αλήθεια πάει πάντα μπροστά, ωστόσο είναι σημαντικό κάποιες φορές να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα για να φτάσετε το στόχο που έχετε θέσει ή την υλοποίηση μιας επιθυμίας σας.

Για τους Τοξότες, συνεργασίες, φιλίες και ομαδικές δραστηριότητες είναι στο φόρτε τους αυτές τις ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να μην αρνηθείτε οτιδήποτε μπορεί να φέρει κοινωνική αύξηση. Συνδεθείτε με το περιβάλλον σας και μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών ελάτε πιο κοντά με τα οφέλη που έχει η ομαδική εργασία και ένα κοινό όραμα.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρία να βελτιώσετε ή να τελειοποιήσετε σχέδια δίνεται αυτές τις ημέρες αρκεί να βγείτε δυναμικά προς τα έξω. Ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια ή δυσκολίες καλό θα είναι να προβείτε σε μικρές αλλαγές και να αφήσετε άλλους ανθρώπους να σας στηρίξουν ακόμη και μόνο ενθαρρύνοντάς σας προς την υλοποίηση ενός στόχου.

Για τους Υδροχόους, η πίστη που έχετε αυτή τη στιγμή στις δυνατότητές σας και η θέληση να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε είναι οι κινητήριες δυνάμεις σας. Βγείτε εκτός συνόρων, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ανακαλύψτε νέα πράγματα και εξερευνήστε νέα εδάφη. Είναι σημαντικό να αλλάξετε ακόμη και «ταχύτητα» αν είναι ωφέλιμο αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά σήμερα βοηθώντας σας να εξισορροπήσετε καταστάσεις. Μέσα από δικές σας διεργασίες και εξωτερικά ερεθίσματα θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη του νήματος για κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ αυτό το διάστημα.

https://astroguide.gr/